Pachetul de Raportare – Ghidul Situatiilor Financiare si Notele Explicative

 • Inscrie-te ACUM la newsletterul GRATUIT Contzilla.ro
 • Știi o firmă care nu acordă tichete de masă de la Edenred? Te răsplătim cu până la 200 lei!
 •  

  Contzilla.ro – liderul informatiei pentru specialistii contabili – lanseaza Pachetul de Raportare (Ghidul Situatiilor Financiare si Notele Explicative) – un material crucial cu informatii si sfaturi utile cu privire la inchiderea de an si depunerea situatiilor financiare.

  Pachetul contine modele pentru documentele insotitoare ale situatiile financiare si o macheta practica in excel pentru urmarirea registrului de mijloace fixe si a notei 40 la bilant, dar mai ales un model pentru Notele Explicative la Situatiile Fianciare Anuale.

  Astfel, nu mai esti obligat sa iei de la zero efortul necesar redactarii Notelor Explicative sau a Situatiilor Financiare si poti sa te concetrezi pe aspectele productive ale activitatii tale.

  Fisierele sunt disponibile in format editabil (word sau excel) si pot fi utilizat pentru un numar nelimitat de firme. Practic, intreg materialul oferit de Contzilla.ro (inclusiv tabelele) este foarte usor de actualizat/ personalizat cu datele firmei.

  Materialele sunt realizate in conformitate cu prevederile ordinului 3.055/2009 (care se aplica situatiilor financiare la 2014) si cuprind toate cerintele legale, pentru a prezenta un material complet si bine realizat.

  Pret – 49 de lei (TVA inclus)

  Cum pot comanda Pachetul de Raportare?

  Completeaza campurile de mai jos, vireaza contravaloarea Pachetului (49 de lei) in oricare din contul SC Proiect Capline SRL (cod fiscal RO28522861):

  RO72INGB0000999904974260, deschis la ING Bank Cluj

  (la explicatie noteaza numele cumparatorului) si noi iti vom trimite materialele prin email imediat dupa confirmarea platii.

  Nume (persoana fizica/juridica)

  Email :

  Date facturare (adresa, cod fiscal, banca si IBAN) :


  Daca vrei sa beneficiezi de pachetul complet de produse Contzilla.ro, te anuntam ca pana la data de 31.05.2015 oferim Pachetul Total format din: manulul de politici contabile, manualul de proceduri contabile, ghidul imobilizarilor, note explicative la situatiile financiare, manualul procedurilor de inventariere si contabilitatea stocurilor, la pretul de 99 de lei (TVA inclus)

  (56% discount fata valoarea pachetului de produse, de 229  lei)!

  Click AICI pentru mai multe detalii despre Pachetul Total


  Distribuie si tu ACUM acest articol...

   Articole similare

   • Nu am gasit articole similare
  • Autor: Delia Mircea
  • Profil Google Plus Delia Mircea

  • Recent Posts

   Comments are closed.

   Distribuie acest articol: