Ai o firma de conta? Google favorizeaza siteurile optimizate mobile

Incepand cu luna aprilie 2015 Google a modificat algorismul sau de cautare pentru a favoriza siteurile cu versiune mobile – anuntul a fost public si indelung mediatizat. Practic, siteurile fara versiune de mobil vor fi defavorizate in cautarile Google si vor incepe sa piarda teren in favoarea siteurilor care sunt optimizate pentru mobil.

Cum poti verifica daca siteul tau este optimizat pentru mobil?

Google pune la dispozitie AICI un instrument prin care pot verifica in doar cateva secunde daca siteul tau este optimizat pentru mobil.

Cateva sfaturi daca siteul tau nu este optimizat pentru mobil:

– este probabil ca va fi nevoie sa iti reface siteul in intregime, mai ales daca acesta este realizat pe o tehnologie mai veche, intrucat modificarile pentru optimizare sunt destul de laboriase

– daca utilizezi un site pe o platforma open source (de exemplu wordpress) este posibil ca optimizarea sa poate fi realizata prin intermediul unui plugin (discuta du developerul tau asta)

– la modificarea sitetului trebuie sa fii foarte atent sa nu pierzi nimic din continutul deja existent

Daca vrei imediat un site optimizat pentru mobil poti sa apelezi acum la ContX.ro!
Siteurile construite in cateva minute cu ajutorul ContX sunt automat optimizate pentru mobil.

Daca ai deja un site si vrei sa treci la ContX.ro tot ce trebuie sa faci este sa iti construiesti siteul pe ContX.ro si noi te vom ajuta sa iti redirectezi domeniul (de exemplu www.contagiurgiu.ro) catre siteul tau pe ContX.ro!

ContX.ro este prima si singura platforma care ajuta firmele de contabilitate sa isi construiasca un site in doar cateva minute!

Incerca ACUM un site propriu cu ajutorul ContX.ro!
Gratuit primele 15 zile!

Articole similare

Comentariul tau aici