3 activitati de baza – Solutia completa pentru contabili CIEL Romania

Articol realizat cu sprijinul CIEL Romania, in cadrul programului de informare pentru contabili.

In viata sa profesionala, un contabil-economist va efectua numeroase activitati si subactivitati financiar-contabile, insa exista 3 activitati mari si de baza, acestea fiind:

 1. Efectuarea de inregistrari contabile;
 2. Calcul salarial;
 3. Intocmire si depunere declaratii fiscale.

Pentru ca aceste 3 activitati sa nu iti dea prea mari batai de cap si sa ai mai multa siguranta in calculele efectuate, CIEL Romania a realizat un pachet special pentru tine: Solutia completa pentru contabili!

Este vorba despre un pachet special conceput pentru tine care include toate cele 3 activitati de baza enumerate mai sus intr-un singur pachet, astfel:

 1. Efectuarea de inregistrari contabile (CIEL V7):

Vei putea efectua numeroase operatiuni pentru care notele contabile se vor efectua automat, precum: inregistrari facturi de achizitie; inregistrari facturi de vanzare; inregistrari incasari si plati; inregistrari extrase de banca; inregistrari privind reevaluarea elementelor efectuate in valuta; inregistrari privind amortizarea imobilizarilor corporale si necorporale; inregistrari inchideri de TVA; inregistrari descarcare de gestiune si coeficient k; inregistrari inchideri de luna; dar si multe altele.

Pe de alta parte, cu ajutorul pachetului Solutia completa pentru contabili!la final de perioada, in baza informatiilor introduse pe parcurs, vei putea efectua analiza financiara si vei putea exporta rapoarte centralizatoare la care poti aplica numeroase filtrari, astfel incat raportul generat sa contina exact informatiile de care ai nevoie.

 1. Calcul salarial (CIEL Salarii):

Utilizand aplicatia CIEL Salarii din cadrul pachetului Solutia completa pentru contabili!vei putea efectua mult mai rapid si mai usor calculele salariale si vei fi in permanenta la zi cu toate modificarile legislative.

Dupa efectuarea calculelor salariale, din aplicatie se vor putea genera statul de plata, fluturasul de salarii, pontajul angajatilor si nu in ultimul rand, declaratia 112, “Declaratia privind obligatiile de plata a contributiilor sociale, impozitului pe venit si evidenta nominala a persoanelor asigurate”.

Este mult mai usor si mai la indemana pentru un contabil/economist sa aiba toate informatiile despre angajati intr-un singur loc, intr-un program usor de utilizat si care sa ofere siguranta datelor.

 1. Intocmire si depunere declaratii fiscale (CIEL V7):

La finalul fiecarei luni, trimestrial sau anual, vei putea genera automat declaratiile fiscale si bilantul mult mai usor, astfel incat sa te incadrezi in termenele de depunere impuse de legislatia in vigoare.

CIEL V7 din cadrul pachetului Solutie completa pentru contabili! te va ajuta sa generezi automat urmatoarele formulare:

 • Formularul 100;
 • Formularul 101;
 • Formularul 300;
 • Formularul 390;
 • Formularul 394;
 • Bilant.

Alege si tu sa iti pastrezi datele intr-un loc sigur si accepta ajutorul pachetului Solutia completa pentru contabili!”, venit din partea CIEL Romania.

Pentru mai multe detalii despre acest produs acceseaza urmatorul link:

https://ciel.ro/LandingPage/Solutie-contabili/

Ramai conectat cu tehnologia si cu toate modificarile legislative, utilizeaza solutia completa pentru contabili oferita de CIEL Romania !


Articole similare