ANOFM nu are aceasta pasiune pentru ceea ce face- Violeta Alexandru, fost ministru al muncii

Pentru Facturare si Gestiune recomandam SmartBill. Incerci GRATUIT!

Intr-un mesaj publicat pe pagina personala de Facebook, Violeta Alexandru, fost ministru al muncii face cateva declaratii referioare la rolul ANOFM in intermedierea gasirii de locuri de munca.

 „Ascultându-i pe cei care lucrează în companii de recrutare despre tendințele din piața muncii, îmi dau seama că ANOFM nu are această pasiune pentru ceea ce face. În domeniul muncii, mai mult decât în altele, trebuie să îți placă ce faci, să o faci cu pasiune, cu dorință de a atinge rezultate. Cred că trebuie să accepte că este o agenție de plăți și restul serviciilor să le externalizeze. Cu bani chiar mai puțini (din taxele și impozitele celor care muncesc, să nu uităm) decât plătim un sistem de stat de la care aștetăm să se implice în găsirea unui loc de muncă, prestatorii privați de servicii vor oferi rezultate mai bune.”

In tot acest timp, ANOFM a publicat pe site-ul propriu statistici privind numarul de persoane angajate prin intermediul ANOFM. Astfel, potrivit acestora 54.656 persoane au fost angajate prin intermediul Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă în primele trei luni ale anului 2021.

Ar fi interesant daca ANOFM ar face si o statistica comparativa cu numarul de persoane angajate prin intermediul firmelor de profil din domeniul privat.

Si pe de alta parte, ar fi interesanta pentru noi, contabilii, o sinteza a masurilor efectuate in directia digitalizarii.

Articole similare

Comentariul tau aici