Aprobarea modelului si continutului formularului 212 – Ordin 1155/2018

 • Inscrie-te ACUM la newsletterul GRATUIT Contzilla.ro
 • All Inclusive - toate lucrarile de specialitate - Click AICI!
 • Pentru Facturare si Gestiune recomandam Smart Bill. Incerci GRATUIT!

  Incepand cu data de 11.05.2018 a intrat in vigoare Ordinul nr. 1155/2018 privind modificarea Ordinului presedintelui Agentiei Nationale de Administrare Fiscala nr. 888/2018 pentru aprobarea modelului, continutului, modalitatii de depunere si de gestionare a formularului (212) “Declaratie unica privind impozitul pe venit si contributiile sociale datorate de persoanele fizice”.

  “Articolul 1 se modifică și va avea următorul conținut:

  Se aprobă modelul și conținutul formularului «Declarație unică privind impozitul pe venit și contribuțiile sociale datorate de persoanele fizice» și anexa la acesta, prevăzute în anexa nr. 1.”

  3. La anexa nr. 1, modelul formularului “Declarație unică privind impozitul pe venit și contribuțiile sociale datorate de persoanele fizice” se modifică prin eliminarea indicativului numeric “212”, prevăzut în dreapta sus, pe prima pagină a formularului.

  4. La anexa nr. 1, în cuprinsul formularului “Declarație unică privind impozitul pe venit și contribuțiile sociale datorate de persoanele fizice”, sintagma “(212) Declarație unică privind impozitul pe venit și contribuțiile sociale datorate de persoanele fizice” se înlocuiește cu sintagma “Declarație unică privind impozitul pe venit și contribuțiile sociale datorate de persoanele fizice”.

  5. La anexa nr. 2, titlul anexei se modifică și va avea următorul cuprins:

  “Instrucțiuni de completare a formularului «Declarație unică privind impozitul pe venit și contribuțiile sociale datorate de persoanele fizice»”

  6. La anexa nr. 3, titlul anexei se modifică și va avea următorul cuprins:

  “Caracteristici de tipărire, modul de difuzare, de utilizare și păstrare a formularului «Declarație unică privind impozitul pe venit și contribuțiile sociale datorate de persoanele fizice»”


  Articole similare

 • Autor: Delia Mircea
 • Profil Google Plus Delia Mircea

 • Articole similare

  Comments are closed.

  Distribuie acest articol: