Avantajele unei solutii integrate pentru extinderea afacerii–exemplul CIEL

Articol realizat impreuna cu CIEL Romania, in cadrul programului de informare pentru contabili.

De multe ori, in fundamentarea unei decizii de extindere a unei afaceri in domeniul contabil, pentru a putea prelua contabilitatea mai multor firme,  decidentii se gandesc adesea ca vor trebui sa angajeze personal suplimentar – aceasta insemnand derularea unui proces de recrutare, costuri suplimentare cu salarii si contributii, o perioada de training si acomodare si multe alte aspecte deloc de neglijat.

Dar cum ar fi daca in primul rand ai incerca automatizarea tuturor proceselor din contabilitate si adiacente contabilitatii?

Acest lucru se poate face apeland la ajutorul unei solutii informatice complete pentru administrarea companiilor, asa cum este CIEL Romania.

In cadrul aplicatiilor Ciel accentul se pune pe raspunsul la intrebarea Cum poate sa te ajute softul in activitatea de zi cu zi  ?  si nu pe adaptarea activitatii tale la functionalitatile acestuia.

Iata in ce fel  te poata ajuta pachetul de aplicatii Ciel sa iti eficientizezi munca :

1.In loc sa evidentiezi mijloacele fixe in excel si sa calculezi amortizarea manual, luna de luna,  poti apela la modulul Ciel Imobilizari V7.

Acesta tine evidenta imobilizarilor si permite rularea automata a notelor de amortizare.

Poti sa citesti despre cateva particularitati ale acestui modul mai jos :

·         La ce trebuie sa fii atent in gestiunea imobilizarilor corporale ? 5 idei practice de la CIEL

·         Cele mai utile 3 rapoarte cu privire la imobilizari

2. Utilizeaza pentru salarizare o aplicatie sigura si rapida – Ciel Salarii, astfel incat sa nu fie nevoie sa pregatesti manual calculul de salarii si sa te expui riscului de a gresi intr-un domeniu in care controalele sunt frecvente.

Ciel Salarii genereaza notele contabile si toate rapoartele(inclusiv declaratiile) pe care poti apoi doar sa le depui, sa le tiparesti si sa le arhivezi.

3. Integreaza gestiunea si contabilitatea

Orice firma, fie ca este de comert, productie sau servicii are nevoie de gestiune.  In Ciel , utilizarea celor doua module economiseste mult timp deoarece documentele primare (receptii, facturi de cumparare, facturi de vanzare, avize, etc) o data introduse in gestiune genereaza automat si  nota contabila .

Monografiile contabile sunt presetate in CIEL si cateva dintre ele sunt prezentate aici.

Astfel, un contabil va trebui mai mult  sa supravegheze acest circuit decat sa introduca in sistem documentele primare.

4. Ciel Contracte –asigura evidenta contractelor societatii cu asocierea documentelor la contracte, permite stabilirea intervalelor de facturare, urmarirea facturilor ramase de generat. Astfel, vei avea un ajutor de incredere care nu te va lasa sa uiti ca nu ai emis anumite facturi in perioada curenta.

Pe masura ce activitatea companiei creste, excelul nu mai este o solutie sigura . De asemenea, o arhiva electronica centralizata te scuteste de timpul pierdut si de neplacerea consultarii  documentelelor din arhiva fizica.

5. Fiind o solutie completa pentru o companie, CIEL ofera si alte module  care completeaza firesc nevoile specifice anumitor domenii de activitate ,astfel :

–          Ciel Audit si Revizuire: aplicatie destinata celor care pe langa contabilitate au in portofoliu si servicii de audit.

–          Ciel CRM : solutia pentru gestionarea datelor partenerilor de afaceri

–          Ciel Productie: aceasta este o “prelungire” a aplicatiei de gestiune (cu care functioneaza impreuna) si care este destinata operatorilor in domeniul productiei.

–          Ciel Distributie: la fel ca si modulul de productie, aceasta este este o aplicatie specifica celor care lucreaza cu distribuitori si functioneaza in stransa legatura cu modulul de gestiune.

–          Ciel Administrator: este aplicatia care permite  firmelor evidentierea timpului prestat  pentru diverse activitati destinate clientului precum si facilitati de facturare (ex. firme de contabilitate, audit, juridice, IT, etc).

Toate aceste beneficii ale unei solutii integrate te determina sa fii mai eficient si iti permit sa te concentrezi pe serviciile cu valoare adaugata, devenind astfel antreprenorul care ai vrea sa fii.

Luna aprilie  este un moment prielnic sa te gandesti la o astfel de automatizare  pentru ca  toate produsele CIEL beneficiaza de un discount de 50% .

De asemenea, mai trebuie sa stii ca la Ciel exista o echipa de asistenta tehnica foarte dedicata care este mereu alaturi de tine si te ajuta sa rezolvi cu succes provocarile legate de informatizarea afacerii tale, indiferent in ce domeniu activezi .

logo_patrat

Articole similare

Comentariul tau aici

×
×