Cadouri de Paste care sa te ajute sa castigi timp pentru tine si cei dragi !

Articol realizat cu sprijinul CIEL Romania, in cadrul programului de informare pentru contabili.

Se apropie cu pasi repezi sarbatorile Pascale, insa tot cu pasi repezi se apropie si deadline-ul pentru depunerea situatiilor financiare la 31 decembrie 2018, o perioada foarte aglomerata atat pentru contabili, cat si pentru antreprenori.

Reamintim faptul ca termenul pana la care societatile trebuie sa depuna bilantul pentru anul 2018 este data de 30 mai 2019 (joi).

In data de 14 ianuarie 2019 a fost publicat in Monitorul Oficial Ordinul nr. 10/2019 privind principalele aspecte legate de intocmirea si depunerea situatiilor financiare anuale si a raportarilor contabile anuale ale operatorilor economici la unitatile teritoriale ale Ministerului Finantelor Publice si pentru reglementarea unor aspecte contabile. Ordinul prevede care sunt cerintele privind intocmirea si depunerea situatiilor financiare anuale.

Fiindca este o perioada destul de aglomerata si mare consumatoare de timp – care implica efectuarea ultimelor verificari inainte de inchiderea anului 2018 si depunerea situatiilor financiare, fiecare antreprenor si contabil se gandeste cum poate sa-si optimizeze munca si sa mai reduca din timpul petrecut in fata hartiilor si din cel dedicat activitatilor redundante.

Solutia la problema mentionata mai sus ar putea fi aceea de a utiliza un soft performant si compatibil nevoilor tale, care sa te scuteasca pe tine si pe angajatii tai de acele operatiuni mari consumatoare de timp.

Daca nu utilizezi in momentul de fata un astfel de soft, trebuie sa sti ca niciodata nu este prea tarziu sa faci o schimbare, una in bine. De aceea, ne intrebam daca:

Ai auzit de oferta de sarbatori demarata de CIEL Romania?

Ei bine, in perioada 15 – 30 aprilie ai 50% reducere la orice produs din gama Standard si la orice upgrade de la gama Standard la gama Professional!

Solutiile CIEL sunt menite sa iti automatizeze activitatile recurente, astfel incat timpul castigat sa il poti investi in activitati creative sau in activitati pe care, pana acum, nu le-ai putut demara.

Pentru mai multa flexibilitate, vei putea alege acele module care se potrivesc perfect domeniului de activitate al business-ului tau, astfel incat obiectivele propuse sa ti se indeplineasca.

Iata mai jos care este gama de produse oferite de CIEL Romania si link-ul de unde poti afla mai multe detalii despre fiecare produs:

CIEL Gestiune: softul care te ajuta sa ai viziune asupra afacerii tale, prin multimea de rapoarte, care te scuteste de activitatile administrative de management al stocurilor, cu tot ce implica acest lucru (inventar, notificari de stoc, documente aferente, etc.) -> https://ciel.ro/produse-ciel/ciel-gestiune-comerciala-v7/

CIEL Productie: softul care simplifica activitatea adiministrativa de productie, ca tu sa te concentrezi pe procesul creativ -> https://ciel.ro/produse-ciel/ciel-productie/

CIEL Distributie: softul care te ajuta sa vinzi mai repede, mai usor si mai bine -> https://ciel.ro/produse-ciel/ciel-distributie-v7/

CIEL Contracte: softul care iti da timp liber, luandu-ti de pe cap activitatea administrativa a contractelor cu furnizorii, instiintarile si termenele limita catre ei, toate se fac automatizat -> https://ciel.ro/produse-ciel/ciel-contracte-v7/

CIEL Salarii: softul care iti da viziune asupra costurile cu angajatii -> https://ciel.ro/produse-ciel/ciel-salarii/

CIEL Contabilitate: singurul software din Romania care munceste in locul tau si iti da timp liber -> https://ciel.ro/produse-ciel/ciel-conta-v7/

CIEL Imobilizari: softul care te ghideaza sa intocmesti usor planul de amortizari si sa calculezi profitabilitatea si investitiile pentru cleintul tau -> https://ciel.ro/produse-ciel/ciel-imobilizari-v7/

Fa-ti un cadou frumos de sarbatori, alege soft-urile create special pentru nevoile tale oferite de CIEL Romania si veieconomisi timp pretios pe care sa-l petreci alaturi de cei dragi !

Articole similare

Comentariul tau aici