Calculul contributiilor sociale potrivit OG nr.4/2017 – tema sesiunii de asistenta ANAF

 • Inscrie-te ACUM la newsletterul GRATUIT Contzilla.ro
 • All Inclusive - toate lucrarile de specialitate - Click AICI!
 • Pentru Facturare si Gestiune recomandam Smart Bill. Incerci GRATUIT!

  Astazi 30.08.2017, tema sesiunii de intrebari si raspunsuri pe Facebook organizata de ANAF este: “Calculul contributiilor sociale in contextul prevederilor Ordonantei Guvernului nr.4/2017″.

  “Specialiștii noștri de la Direcția Generală de Asistență pentru Contribuabili vă stau astăzi alături, până la 16.30, pentru a vă oferi asistență în ceea ce privește tema acestei sesiuni. Precizările pe care vă rugăm să le aveți în vedere sunt următoarele:

  1. Întrebările trebuie să vizeze exclusiv tematica acestei sesiuni și vor fi adresate sub forma comentariilor la această postare. Întrebările legate de alte teme nu vor fi analizate.
  2. Înainte de a posta întrebarea dumneavoastră, asigurați-vă că ați parcurs cu atenție întrebările și răspunsurile primite de celelalte persoane, astfel încât să evităm repetarea acelorași întrebări.
  3. În funcţie de numărul întrebărilor adresate până în ora 16.30 şi de complexitatea acestora, răspunsul va fi comunicat pe loc sau ulterior, într-un timp cât mai scurt”.

  Astfel ca, daca doriti mai multe informatii despre acest subiect, ANAF va asteapta astazi 30.08.2017 incepand cu ora 09:00, la sesiunea de indrumare si asistenta care se va desfasura pe pagina de Facebook.

  Pagina de Facebook ANAF – click

  Autor articol: Diana Lodoaba, economist, profil Linkedin -click aici-

  Articole similare

  • Nu am gasit articole similare
 • Autor: Delia Mircea
 • Profil Google Plus Delia Mircea

 • Recent Posts

  Comments are closed.

  Distribuie acest articol: