Comanda online Monografii Contabile Restaurant

Te-ai plictisit sa cauti informatii de baza in zeci de locuri si vrei un document integrat cu informatii complete asupra contabilitatii restaurantelor?

Monografii Contabile Restaurant este solutia pe care o cauti!

Monografii contabile restaurant este un document util care vine in intampinarea celor care tin contabilitatea restaurantelor, cafenelelor sau altor unitati  similare de alimentatie publica.

In cele 21 de pagini ale documentului veti gasi monografii contabile care acopera atat productia care se deruleaza in cadrul unitatii cat si comertul cu amanuntul.

Pret total : 30 lei (TVA inclus)

Cateva teme din cuprins:

-metoda inventarului permanent – cost standard;

-metoda inventarului permanent – cost efectiv;

-inventarul intermitent;

-incasarea contravalorii produselor vandute;

-tipuri de cheltuieli si incadrarea lor;

-sfaturi utile

Cum pot comanda Monografii Contabile Restaurant?

Completeaza campurile de mai jos, vireaza contravaloarea Pachetului (30 de lei) in contul SC Proiect Capline SRL (cod fiscal RO28522861):

– RO83CECECJ0730RON0694441, deschis la CEC Bank Cluj

(la explicatie noteaza numele cumparatorului) si noi iti vom trimite materialele prin email imediat dupa confirmarea platii.

Contzilla.ro – liderul informatiei pentru contabili – iti garanteaza ca vei primi ‘Monografii Contabile Restaurant’ in maxim 24 de ore!!

Daca este nerabdator sa-l primesti mai repede ne poti trimite o copie sau un print screen al dovezii de plata la adresa delia@contzilla.ro.

tel.0364.435.677 ( intre orele: 09.30-16.30)

[contact-form-7 id=”18767″ title=”Monografii restaurante”]