Contzilla.ro isi largeste echipa

 

Sergiu Cobirzan, expert contabil si auditor financiar cu o vasta experienta in domeniu, se alatura incepand cu 15 iulie echipei Contzilla.ro in calitate de contributor senior.

Ii uram bun venit si ne bucuram ca experienta lui in domeniul contabil si de audit va aduce un plus de valoare consistent pentru toti cititorii Contzilla.ro.

Despre Sergiu Cobirzan

“Sunt expert contabil din anul 2004 si auditor financiar din anul 2013, avand o experienta de peste 15 ani in domeniul financiar in companii din profilurile productie, comert, bancar si servicii , atat in companii romanesti cat si multinationale.

Sunt orientat spre finalitate si rezultate si imi place sa ajut oamenii cu care intru in contact.

Sunt interesat de gestionarea cat mai eficienta a performantelor personale, dar in acelasi timp doresc sa pun in valoare cunostintele si abilitatile pe care le am in cresterea si dezvoltarea altor business-uri, din respect pentru cei care se implica in ceea ce fac si din respect pentru profesia pe care am ales-o, mai ales pentru ca o fac din pasiune. “

Click aici pentru profilul de Linkedin

Despre Contzilla

Contzilla.ro este liderul informatiei gratuite pentru contabilii din Romania, cu un trafic de peste 1.000.000 de vizite pe an, un flux de informatie actualizat zilnic si peste 10.000 de abonati la newsletterul zilnic.

 

Articole similare

Comentariul tau aici