Cum functioneaza sistemul tichetelor de masa ?

 

Tichetele de masa, cunoscute si sub denumirea de bonuri de masa, reprezinta unul dintre cele mai apreciate beneficii extra-salariale oferite de angajatorii romani, succesul acestei forme de relatie între angajat si angajator fiind bazat pe existenta unor avantaje nete reciproce, legate de existenta exonerarii de taxe si mentinerea puterii de cumparare a salariatilor pentru cheltuieli alimentare.

Iata o ilustratie care arata cum functioneaza sistemul tichetelor de masa:

1. Edenred, liderul de piata in tichete de servicii preplatite, emite tichetele de masa Ticket Restaurant® pe baza comenzii primite de la client;

2. Clientii care comanda tichete de masa pentru salariati le distribuie acestora lunar

3. Salariatii beneficiari ai tichetelor de masa le utilizeaza in locatiile afiliate pentru achizitionarea de produse alimentare

4. Partenerii afiliati care accepta ca metoda de plata tichetele Ticket Restaurant® primesc de la Edenred contravaloarea tichetelor.

 image

 

Cum alegi furnizorul de tichete ?

Cand alegi furnizorul de tichete de masa este bine sa ai in vedere experienta acestuia în domeniul tichetelor de masa astfel incat sa ai un partener de încredere în gasirea de solutii adaptate pentru firma ta. De asemenea, este important ca emitentul de tichete de masa sa aiba o retea extinsa de parteneri afiliati unde salariatii tai au libertatea de a cheltui tichetele de masa. Modul in care poti plasa comenzile de tichete este important iar in ziua de azi posbilitatea trimiterii de comenzi prin Internet este esentiala. Un alt element important pe care trebuie sa-l ai in vedere este rapiditatea cu care emitentul de tichete de masa livreaza tichetele comandate la sediul firmei tale.

In Romania, Edenred este liderul pietei tichetelor de servicii preplatite, fiind inventatorul Ticket Restaurant®. In prezent, tichetele de masa Ticket Restaurant® emise de Edenred sunt utilizate de 38 de milioane de beneficiari în 40 de tari, putand fi cheltuite in cea mai extinsa retea de locatii afiliate.

Clientii pot plasa comenzi si gestiona relatia cu Edenred pe Internet intr-un mod eficient prin intermediul platformei Edenred Online, iar comanda de ticgete plasata prin aceasta platforma este confirmata automat si livrata in 24 de ore.

Care sunt partenerii afiliati tichetelor de masa Ticket Restaurant®?

Edenred ofera acces la cea mai vasta retea de parteneri afiliati, tichetele de masa Ticket Restaurant fiind acceptate ca modalitate de plata în peste 55 000 de locatii din Romania: restaurante, supermarketuri, hypermarketuri, pizzerii, fast-food-uri, cofetarii si altele.

Puteti localiza pe harta unitatilor afiliate Ticket Restaurant: www.edenred.ro/locatii-edenred

Afla cati bani poti economisi oferindu-le salariatilor tichetele de masa :

www.edenred.ro/TicketRestaurant

www.edenred.ro

 t_restaurant_couleur_bd

 

 

 

 

 

Articole similare

Comentariul tau aici