Articole similare

4 Thoughts to “Cum tratezi situatia cand cardul personal a fost confundat cu cardul firmei? – infografic”

 1. Teodor

  Cum se trateaza situatia in care se aduce si decont pentru sumele cheltuite cu cardul de firma (pt. achizitie imbracaminte) ?

  1. admin

   Buna ziua, va multumim pentru intrebare. Se procedeaza la fel: se solicita in primul rand restituirea sumei de catre angajat. Daca nu se intampla acest lucru, se trateaza achizitia ca avantaj in natura si se supune exact acelorasi taxe si impozite ca si salariul.

 2. ionel

  Buna ziua,

  Multumim pentru articolele publicate.

  In cazul in care asociatul figureaza cu sume creditate catre firma, putem considera o restituire de creditare catre asociat?
  In cazul in care angajatul figureaza cu un decont depus la firma, care inca nu i-a fost achitat, putem considera o plata partiala a decontului ?

  Multumesc.

  Ionel Matei

  1. admin

   Buna ziua, desigur, sumele puse la dispozitia societatii de catre ascociat pot fi restituite atunci cand exista disponibil in firma . Daca temporar nu exista suficiente fonduri pentru achitarea contravalorii decontului se poate o face o plata partiala urmand ca pe masura ce se constituie disponibilitati in firma sa fie rambursata si diferenta.

Comentariul tau aici