Declaratii scadente 15 mai 2019

Pentru Facturare si Gestiune recomandam Smart Bill. Incerci GRATUIT!

Conform calendarului obligatiilor fiscale in 15 mai 2019 vor deveni scadente urmatoarele:

 • Depunerea Situației eliberărilor pentru consum de tutun fin tăiat, destinat rulării în țigarete/alte tutunuri de fumat în luna … anul … – Anexa nr.4 din normele metodologice de aplicare a prevederilor titlului VIII din Codul fiscal.
  Contribuabili: Antrepozitarii autorizați, destinatarii înregistrați sau importatorii autorizați pentru produse din grupa tutunului prelucrat
 • Depunerea Situației eliberărilor pentru consum de țigarete/țigări și țigări de foi în luna … anul …- Anexa nr.3 din normele metodologice de aplicare a prevederilor titlului VIII din Codul fiscal.
  Contribuabili: Antrepozitarii autorizați, destinatarii înregistrați sau importatorii autorizați pentru produse din grupa tutunului prelucrat.
 • Depunerea Situației centralizatoare privind achizițiile/utilizările de produse accizabile și livrările de produse finite rezultate în luna … anul …, pentru luna precedentă – Anexa nr.26 din normele metodologice de aplicare a prevederilor titlului VIII din Codul fiscal.
  Contribuabili: Operatorii economici care dețin autorizații de utilizator final (produse energetice)
 • Depunerea Situației centralizatoare privind achizițiile/utilizările de produse accizabile și livrările de produse finite rezultate în luna …, pentru luna precedentă – Anexa nr.26 din normele metodologice de aplicare a prevederilor titlului VIII din Codul fiscal.
  Contribuabili: Operatorii economici care dețin autorizație de utilizator final (alcoolul etilic și a produse alcoolice).
 • Depunerea Situației centralizatoare privind achizițiile și livrările de produse accizabile pentru luna precedentă – Anexa nr.19 din normele metodologice de aplicare a prevederilor titlului VIII din Codul fiscal.
  Contribuabili: Destinatarii înregistrați și reprezentanții fiscali pentru achizițiile și livrările de produse accizabile.
 • Depunerea Situației privind operațiunile desfășurate în antrepozitul fiscal de producție de alcool și băuturi spirtoase pentru luna precedentă – Anexa nr.12 din normele metodologice de aplicare a prevederilor titlului VIII din Codul fiscal.
  Contribuabili: Antrepozitarii autorizați pentru producție produse accizabile.
 • Depunerea Situației privind operațiunile desfășurate în antrepozitul fiscal de producție de vinuri/bauturi fermentate/produse intermediare pentru luna precedentă – Anexa nr.13 din normele metodologice de aplicare a prevederilor titlului VIII din Codul fiscal.
  Contribuabili: Antrepozitarii autorizați pentru producție produse accizabile.
 • Depunerea Situației privind operațiunile desfășurate în antrepozitul fiscal de producție de bere pentru luna precedentă – Anexa nr.14 din normele metodologice de aplicare a prevederilor titlului VIII din Codul fiscal. Contribuabili: Antrepozitarii autorizați pentru producție produse accizabile.
 • Depunerea Situației privind operațiunile desfășurate în antrepozitul fiscal de producție tutunuri prelucrate pentru luna precedentă – Anexa nr.15 din normele metodologice de aplicare a prevederilor titlului VIII din Codul fiscal.
  Contribuabili: Antrepozitarii autorizați pentru producție produse accizabile.
 • Depunerea Situației privind operațiunile desfășurate în antrepozitul fiscal de producție de produse energetice pentru luna precedentă – Anexa nr.16 din normele metodologice de aplicare a prevederilor titlului VIII din Codul fiscal.
  Contribuabili: Antrepozitarii autorizați pentru producție produse accizabile.
 • Depunerea Situației privind operațiunile desfășurate în antrepozitul fiscal de depozitare pentru luna precedentă – Anexa nr.17 din normele metodologice de aplicare a prevederilor titlului VIII din Codul fiscal.
  Contribuabili: Antrepozitarii autorizați pentru depozitare produse accizabile.
 • Depunerea jurnalelor pentru luna precedentă privind livrările de combustibil destinat utilizării exclusiv pentru aviație – Anexa nr.29 din normele metodologice de aplicare a prevederilor titlului VIII din Codul fiscal sau navigație – Anexa nr.31 din normele metodologice de aplicare a prevederilor titlului VIII din Codul fiscal.
  Contribuabili: Antrepozitarii autorizați pentru producție/ depozitare.
 • Depunerea jurnalelor pentru luna precedentă privind achizițiile/livrările de combustibil destinat utilizării exclusiv pentru aviație – Anexa nr.30 din normele metodologice de aplicare a prevederilor titlului VIII din Codul fiscal sau navigație – Anexa nr.32 din normele metodologice de aplicare a prevederilor titlului VIII din Codul fiscal.
  Contribuabili: Antrepozitarii autorizați pentru producție/ depozitare.
 • Depunerea Situației centralizatoare privind livrările de produse accizabile în luna … anul …, pentru luna precedentă – Anexa nr.21 din normele metodologice de aplicare a prevederilor titlului VIII din Codul fiscal.
  Contribuabili: Antrepozitarii autorizați pentru depozitare.
 • Depunerea Evidenței achiziționării, utilizării și returnării marcajelor pentru luna precedentă – Anexa nr.42 din normele metodologice de aplicare a prevederilor titlului VIII din Codul fiscal.
  Contribuabili: Operatorii economici care dețin autorizații de expeditor înregistrat.

Articole similare

Comentariul tau aici