Declaratii scadente marti 10 decembrie 2013

  • Declaratia 010 – Declaraţia de înregistrare fiscală/ menţiuni pentru persoane juridice, asocieri şi alte entităţi fără personalitate juridică

Cine depune ?

– persoanele juridice care au obligaţia să se înregistreze ca plătitori de TVA în urma depăşirii plafonului legal de scutire.

  • Declaratia 020 de înregistrare fiscală/ menţiuni pentru persoane fizice române

Cine depune ?

-persoanele fizice, altele decât persoanele fizice române care desfăşoară activităţi economice în mod independent sau exercită profesii libere, care au obligaţia să se înregistreze ca plătitori de TVA în urma depăşirii plafonului legal de scutire.

  • Declaratia 070 – Declaraţia de înregistrare fiscală/ menţiuni pentru persoanele fizice care desfăşoară activităţi economice în mod independent sau exercită profesii libere.

Cine depune ?

-persoanele fizice care desfăşoară activităţi economice în mod independent sau exercită profesii libere care au obligaţia să se înregistreze ca plătitori de TVA în urma depăşirii plafonului legal de scutire.

  • Declaraţia 096- Declaratia de menţiuni privind anularea înregistrării în scopuri de TVA în vederea aplicării regimului de scutire prevăzut la art. 152 din Codul Fiscal

Cine depune ?

-persoanele impozabile înregistrate în scopuri de TVA conform art. 153 cu perioadă fiscală luna care solicită scoaterea din evidenţa plătitorilor de TVA.

 

Articole similare

Comentariul tau aici