Depunerea informatiilor privind AMEF – reminder

Pentru Facturare si Gestiune recomandam Smart Bill. Incerci GRATUIT!

Au mai ramas cateva zile pana la data de 20.06.2019, data in care utilizatorii caselor de marcat cu jurnal electronic trebuie sa depuna cateva informatii prin intermediul unor delcaratii la ANAF pentru luna mai 2019.

  • A4200 – aplicatie pentru validarea fisierelor XML creat de aparatele de marcat electronice, continand registrul rapoartelor Z si bonurilor fiscale pentru perioada curenta. Se depune de catre utilizatorii AMEF pentru perioada in care casa de marcat cu jurnal electronic a fost utilizata (s-au emis bonuri fiscale). Aceasta se depune prin intermediul portalului e-guvernare.ro pana la data de 20 a fiecarei luni pentru luna anterioara.
  • F4109 – declaratie privind aparatele de marcat electronice fiscale neutilizate. Se depune de catre utilizatorii AMEF pentru perioada in care casa de marcat cu jurnal electronic nu a fost utilizata (nu s-a emis niciun bon fiscal). Aceasta se depune prin intermediul portalului e-guvernare.ro pana la data de 20 a fiecarei luni pentru luna anterioara.

Autor articol: Diana Lodoaba, economist, profil Linkedin -click aici-

Articole similare

Comentariul tau aici