Detii casa de marcat? Afla ce amenzi usturatoare risti sa primesti pentru utilizarea inadecvata a acesteia

 • Inscrie-te ACUM la newsletterul GRATUIT Contzilla.ro
 • All Inclusive - toate lucrarile de specialitate - Click AICI!
 • Neindeplinirea obligatiei agentilor economici de a se dota si de a utiliza aparate de marcat  electronice fiscale constituie contraventii , si anume:

  Neemiterea bonului fiscal pentru toate bunurile livrate sau serviciile prestate ori emiterea de bonuri cu o valoare inferioara celei reale, precum si nereintroducerea datelor inscrise pe rola jurnal privind tranzactiile efectuate de la ultima inchidere zilnica pana in momentul stergerii memoriei operative; amenda  de la  8.000 lei la 10.000 lei.

  In situatia defectarii aparatului de marcat electronic fiscal utilizatorii nu consemneaza in cartea de interventii a aparatului de marcat electronic fiscal,  data si ora la care au anuntat defectarea acestuia si pastreaza confirmarea scrisa, respectiv telex, fax sau altele asemenea, privind anuntarea defectarii aparatului de marcat electronic fiscal. amenda de la  2.000 de lei la 4.000 de lei.

  (…)

  Sunt cateva din amenzile ce le poti primi pentru utilizarea inadecavata a casei de marcat. Pe restul le gasiti in manualul ,, Ghidul  Comerciantului”.

  Stiai ca poti primi peste 183 de amenzi de la organele de control ? Afla in ce domeniu nu procedezi conform prevederilor legale si la ce amenzi esti predispus sa primesti.

  Nu-i asa ca e mai bine sa previi decat sa tratezi?

  Comanda acum manualul ,, Ghidul Comerciantului’’ si vei afla care sunt toate amenzile. Cu un singur click poti intra in posesia acestei carti.

  banner ghid

  Articole similare

 • Autor: Delia Mircea
 • Profil Google Plus Delia Mircea

 • Articole similare

  Comments are closed.

  Distribuie acest articol: