Interviu despre serviciile post-vanzare acordate clientilor CIEL -Bogdan Gradinaru, Director Departament Asistenta Tehnica CIEL

1

Interviu despre serviciile post-vanzare acordate clientilor CIEL.

cu Bogdan Gradinaru, Director Departament Asistenta Tehnica CIEL.

Anul 2014 a fost anul schimbarilor in cadrul Departamentului de Asistenta Tehnica CIEL. Care a fost scopul acestora ?

Bogdan Gradinaru: Intr-adevar, la mijlocul anului 2014 au avut loc mai multe schimbari in cadrul echipei de asistenta tehnica CIEL pe partea de personal, dar si pe partea de atitudine si organizare. Principalul motiv a fost imbunatatirea serviciilor furnizate clientilor prin aducerea in cadrul echipei a unui volum mai mare de entuziasm, implicare si cresterea atasamentului fata de clienti. Acest lucru a corelat cu lansarea pe piata in anul 2011 a unui nou produs care sa serveasca nevoilor clientilor din domeniul financiar – contabil, este vorba despre aplicatia CIEL V7.

 

Care este imaginea clientilor fata de serviciile furnizate post – vanzare?

Bogdan Gradinaru: Este necesar sa mentionez in primul rand ca pentru CIEL calitatea serviciilor furnizate reprezinta o prioritate si ne concentram pe imbunatatirea acestora constant. Aprecierile pe care le primim de la clienti reprezinta piatra noastra de temelie si ne axam activitatea pentru a inspira incredere si pentru a fi un suport real pentru partenerii nostri, clientii. Ne dorim mereu sa cream o relatie de colaborare pe termen lung si perseveram in a ne imbunatati aceste relatii de fiecare data cand intram in contact cu ei. Credem cu tarie in relatiile de business bazate pe incredere, deschidere si sustinere reciproca.

 

Care credeti ca sunt plusurile pe care le ofera asistenta tehnica CIEL fata de alti competitori de pe piata domeniului financiar – contabil din Romania?

Bogdan Gradinaru: In primul rand as mentiona partea suportiva a specialistilor din cadrul echipei si deschiderea fata de clienti. Timpul de raspuns la solicitarile clientilor si cel al asteptarii pe linia telefonica a scazut enorm in ultimele 9 luni, iar crestererea indicatorilor de calitate cu 68% sta marturie ca serviciile de asistenta tehnica au avut parte de o explozie pe partea de performanta. De asemenea,  interactiunea cu specialistii de suport se poate face pe 5 canale de comunicare (telefonic, email, forum CIEL, site CIEL sau prin transmiterea de sugestii direct din aplicatia V7) si pentru ca ne-am dorit mereu sa intram in contact direct cu clientii nostri, realizam in dese randuri interventii direct la sediul acestora si cursuri de perfectionare pe aplicatii la sediul CIEL. La sfarsitul anului 2014 ne-am deplasat cu o echipa de specialisti si in teritoriu, la Timisoara, iar la inceputul anului 2015 in Moldova, la Iasi si Botosani, pentru a ne intalni si discuta cu utilizatorii aplicatiilor CIEL. Suntem increzatori ca vom continua in cursul anului 2015 cu intalniri si in alte zone si orase.

 

Se spune ca inceputul de an este cel mai dificil. Cum s-a terminat aceasta perioada?

Bogdan Gradinaru: Daca ar fi sa ne ghidam dupa trecut, as putea confirma aceasta afirmatie. In 2015 insa nu au mai existat atat de multe modificari legislative, desi noi ne-am pregatit intens pentru aceasta perioada. Provocarea cea mai mare a fost sustinerea clientilor in migrarea de pe vechile aplicatii pe noua aplicatie V7, valul de treceri facandu-si simtita prezenta, lucru care nu poate decat sa ne bucure si sa apreciem deschiderea utilizatorilor la nou si dorinta de a se folosi de aplicatii bazate pe ultimele tehnologii. Deoarece ca la orice inceput de an au loc depuneri de declaratii, asistenta tehnica si-a prelungit programul de lucru si in zilele de sambata in luna februarie, pentru a fi proactivi si pentru a oferi tot suportul necesar clientilor.

 

Ce proiecte exista in derulare in acest moment de care vor putea beneficia utilizatorii?

Bogdan Gradinaru: Avem mai multe proiecte in derulare insa de departe cel mai important este cel de creare a unui manual audio-video in care vor fi explicate mai multe fluxuri uzuale din aplicatia V7 care sa fie postat pe site-ul CIEL (www.ciel.ro). Intelegem ca timpul clientilor nostri este pretios si incercam sa le venim in intampinare cu informatii care sa fie mai usor de asimilat fata de manualele de utilizare clasice. Sunt increzator ca pana la sfarsitul primaverii acest proiect va avea finalitate si ca materialul furnizat va fi extrem de util si ca va fi apreciat de catre toti utilizatorii aplicatiilor CIEL.

 

Ce recomandari aveti pentru utilizatorii CIEL?

Bogdan Gradinaru:  Sa utilizeze cu incredere aplicatiile CIEL si sa apeleze cu deschidere asistenta tehnica de fiecare data cand este necesar. Pe partea cealalta a liniei telefonice va exista mereu o echipa tanara si entuziasta pregatita mereu sa le ofere tot sprijinul necesar.

 

Bogdan Gradinaru este Director Departament Asistenta Tehnica in cadrul companiei CIEL Romania din Iulie 2014, cu o experienta in cadrul serviciilor din domeniul IT de peste 7 ani si cu 5 ani experienta in management in acelasi domeniu. A inceput colaborarea cu CIEL Romania deoarece a fost impresionat de oamenii pe care i-a intalnit in aceasta companie.

 

Articole similare

2 Thoughts to “Interviu despre serviciile post-vanzare acordate clientilor CIEL -Bogdan Gradinaru, Director Departament Asistenta Tehnica CIEL”

  1. Mariuta

    Se simte!

  2. Ina

    Un profesional in domeniu!!!! Bravo Bogdan!

Comentariul tau aici