Mai si calatorim putin vara asta?

 • Inscrie-te ACUM la newsletterul GRATUIT Contzilla.ro
 • All Inclusive - toate lucrarile de specialitate - Click AICI!
 • Te simti blocat in rutina? Nu cred, nu e deloc specific domeniului contabilitatii, dar iti voi spune totusi ce ajuta cel mai mult atunci cand simti ca te sufoci intre hartii.

  Schimba scenariul, la propriu, urca-te in masina si iesi afara din oras, cauta un drum de tara si rataceste-te prin sate cateva ore. Sau da o fuga in aeroport, intreaba ce oferte last-minute sunt, si imbarca-te spre una dintre destinatiile care te atrage cel mai mult, stai macar 2 zile si apoi poti sa te intorci. Multiplele beneficii ale calatoriilor au fost dovedite stiintific, mai jos voi numi doar cateva dintre ele.

  Reduce stresul, te rupe de rutina si te scoate din grijile cotidiene.

  Creste creativitatea. O sa te gandesti poate ca nu e nevoie de creativitate atunci cand esti contabil, pentru ca avem de-a face cu o stiinta clara si precisa. Si bineinteles, poate ai dreptate.

  Imbunatateste memoria si puterea de concentrare, mai ales daca vei fi nevoit sa vorbesti o limba straina si nu limbajul international al semnelor.

  Lista ar putea fi mai lunga, insa in loc sa stai sa citesti, mai bine cauti o destinatie de weekend.

  Doar la o calatorie distanta se poate afla schimbarea de care ai nevoie. Sau altfel spus, sanatatea ta mentala ar putea fi major imbunatatita doar cu schimbare de peisaj.


  Articole similare

 • Autor: Delia Mircea
 • Profil Google Plus Delia Mircea

 • Articole similare

  Comments are closed.

  Distribuie acest articol: