Registrul de evidenta fiscala 2015 –cine trebuie sa il completeze

 • Inscrie-te ACUM la newsletterul GRATUIT Contzilla.ro
 • All Inclusive - toate lucrarile de specialitate - Click AICI!
 •    Contribuabilii care desfasoara activitati independete in sistem real vor avea obligatia de a completa Registrul de evidenta fiscala in vederea determinarii venitului net anual, in loc de registrul jurnal de incasari si plati si registrul-inventar.

      Contribuabilii care desfasara activitati independete pe baza de norme de venit vor avea de asemenea obligatia completarii Registrului de evidenta fiscala, dar doar pentru partea de venituri.

      Contribuabilii care realizeaza venituri din inchirierea camerelor in scop turistic in cazul in care au optat pentru determinarea venitului in sistem real au de asemenea obligatia completarii Registrului de evidenta fiscala.

      Mai sunt obligate sa completeze Registrul persoanele fizice care obtin venituri din silvicultura si piscicultura precum si cei care obtin venituri din agricultura pentru care nu au fost stabilite norme de venit.

      Nu sunt obligate sa completeze Registrul de evidenta fiscala persoanele care obtin venituri din cedarea folosintei bunurilor si determina venitul net pe baza cotei forfetare de cheltuieli, persoanele fizice care obtin venituri din inchirierea camerelor in scop turistic determinate pe baza normei anuale de venit, persoanele fizice care obtin venituri din activitati agricole determinate pe baza normei anuale de venit, persoanele fizice care obtin venituri din alte surse.


  Articole similare

 • Autor: Delia Mircea
 • Profil Google Plus Delia Mircea

 • Articole similare

  Comments are closed.

  Distribuie acest articol: