TaxWise România Fiscalitate 24.7: “este mai ușor să previi decât să justifici eventualele deviații de la nivelul de piață”

 • Inscrie-te ACUM la newsletterul GRATUIT Contzilla.ro
 • All Inclusive - toate lucrarile de specialitate - Click AICI!
 • Peste 100 de specialiști din domeniul contabil-fiscal care doresc să fie la curent cu tot ceea ce înseamnă reglementări și interpretare corectă a textelor de lege care guvernează acest domeniu, sunt așteptați să participe la evenimentul Fiscalitate 24.7, care are loc la Cluj-Napoca, în data de 15 februarie la The Office.

  Reprezentanții TaxWise confirmă prezență la Fiscalitate 24.7.

  Prin prisma modificărilor recente ale legislației fiscale și a practicii în domeniu, în principal sfera serviciilor TaxWise se axează pe proiectele de prețuri de transfer.

  Prețurile de transfer reprezintă o provocare atât pentru contribuabili, cât și pentru autoritățile fiscale. Un dosar de prețuri de transfer de succes depinde de înțelegerea modelului de afaceri a societății analizate și de transpunerea de informații cheie într-o formă ușor de înțeles de către organul de control. Experiența noastră în sfera prețurilor de transfer arată că este mai ușor să previi decât să justifici eventualele deviații de la nivelul de piață.” Declară Iulia Butnaru

  Speaker în cadrul evenimentului,  Iulia Butnaru este partener în cadrul TaxWise societatea formată din specialiști în sfera prețurilor de transfer cu experiență în Big4. A realizat și coordonat numeroase proiecte în sfera prețurilor de transfer pentru clienți din industrii variate precum: IT, farmaceutic, auto, sectorul energetic, retail. Are experiență în proiecte de consultanță și asistentă în cadrul inspecțiilor fiscale (inclusiv contestații), audit fiscal, proiecte de revizuire fiscală, reorganizări și structurare internațională.

  Lavinia Monoranu, partener TaxWise se alătură evenimentului din acest an, aducând un plus valoare  prin expertiza formată în proiecte de consultanță și asistentă în cadrul inspecțiilor fiscale.  Lavinia a realizat și coordonat numeroase proiecte de prețuri de transfer pentru clienți din diferite industrii și a contribuit la obținerea unuia din primele acorduri de preț în avans din România.  A susținut prezentări pe tema prețurilor de transfer în fața reprezentanților diferitelor companii, în cadrul seminariilor “The Academy” organizate de PwC și în cadrul seminariilor organizate de CECCAR.

  Tematica pe care reprezentanții TaxWise o abordează în cadrul conferinței este: Nou și Vechi în Prețurile de Transfer și va răspunde următoarelor întrebări:

  • De ce tocmai societatea pe care o reprezint face subiectul unei inspecții fiscale în sfera prețurilor de transfer?
  • Cum se desfășoară o inspecție fiscală în sfera prețurilor de transfer?
  • Exemple practice întâlnite în cadrul inspecțiilor fiscale pe prețuri de transfer

  Alexandra Rogojan, Tax Manager PwC  România se alătură echipei PwC încă din anul 2009, iar în prezent este responsabilă de coordonarea departamentului de taxe în cadrul biroului regional al PwC din Cluj-Napoca.

  “În cadrul Fiscalitate 24.7, tematica pe care o abordez cuprinde o radiografie a modificărilor care au loc în sfera fiscalității în ultima perioadă, atât la nivel internațional (schimb de informații, transparentă, conformare voluntară) cât și local (focus pe modificările legislative aplicabile microintreprinderilor). Totodată, voi trece în revistă măsurile / modificările care se intenționează a fi implementate în viitor în materie fiscală.”, completează Alexandra.

  Ținerea contabilității unei entități înseamnă mai mult decât depunerea declarațiilor fiscale și asigurarea plății la timp a datoriilor către buget. Informațiile pe care le oferă contabilitatea sunt un punct cheie pentru luarea deciziilor de business ale oricărei organizații. Fiscalitate 24.7, este cadrul potrivit pentru a fi la curent cu modificările pe care legislația fiscală le aduce anual și a ști cum să  o interpretezi corect pentru bunul mers al business-ului pe care îl gestionezi.

  Agenda cuprinde în acest an conținut adaptat fiecărui nivel de management fiscal și prezintă secțiuni precum:

  • Tendințe fiscale la nivel internațional și local
  • Impozitarea în domeniul criptomonedelor
  • Prețurile de transfer: Ce se mai întâmplă în controalele fiscale?
  • Locul prestării de servicii din punctul de vedere al TVA

  Agenda completă, modalitatățile de înregistrare și lista completă a speakerilor poate fi consultată pe site-ul official al evenimentului:http://www.fiscalitate24.ro

  Articole similare

 • Autor: Delia Mircea
 • Profil Google Plus Delia Mircea

 • Articole similare

  Comments are closed.

  Distribuie acest articol: