Libraria-online

 

FACTURI DE ACHIZITII SI VANZARI EXTERNE – NEPLATITORI VS. PLATITORI

Lucrarea este special conceputa atat pentru entitatile platitoare de TVA cat si pentru entitatile neplatitoare de TVA si trateaza modul in care trebuie abordate facturile de achizitii si vanzari externe. 

Ghidul a fost publicat in 2019, contine 16 pagini si se trimite exclusiv in format electronic, pe e-mail. 

Pretul lucrarii – 29 lei (TVA inclus)

COMANDA AICI !

———————————————————————

GESTIUNEA SI CONTABILITATEA “A LA CARTE” A RESTAURANTELOR

Lucrarea este conceputa atat pentru antreprenorii din domeniul restaurantelor dar si pentru cei care tin contabilitatea unor astfel de unitati. Contine monografii si sfaturi utile pentru gestiune.

Lucrarea a fost publicata in 2019, contine 69 de pagini si se trimite exclusiv in format electronic, pe email. 

Pretul lucrarii – 80 lei (TVA inclus)

COMANDA AICI !

 

 

 

———————————————————————

GHIDUL CASELOR DE MARCAT

Autor: Diana Lodoaba

Special conceput pentru entitatile obligate de legislatia in vigoare sa utilizeze aparate de marcat, “Ghidul caselor de marcat” iti prezinta intr-un limbaj comun si usor de asimilat toate informatiile de care ai nevoie pentru a fi la zi cu aceasta tema.

Ghidul este prezentat sub forma unui document de tip pdf si este compus din 34 de pagini. Editat in 2019.

Pretul lucrarii: 39 lei (TVA inclus)

COMANDA AICI !

———————————————————————

MANUAL DE CONTROL INTERN

Autor: Delia Mircea

Util in controlul oricarei entitati, pornit de la necesitati practice, adaptabil in functie de situatia entitatii. Lucrarea este foarte practica, fara notiuni abstracte, fiind o culegere de actiuni necesare unei persoane care doreste sa detina un control asupra proceselor din entitate (38 de pagini in format word).

Pretul lucrarii: 60 lei (TVA inclus)

COMANDA AICI !

———————————————————————

PROCEDURA INTERNA DE CALATORIE SI CHELTUIELI DE DEPLASARE

Lucrarea descrie in cele 35 de pagini (word) politica entitatii cu privire la delegatii si procedura de urmat,  pe care fiecare angajat din firma  ar trebui sa o cunoasca. Se poate adapta usor specificului firmei. Prezinta utilitate atat pentru contabil, administrator cat si pentru angajati. Detalii aici.

Pretul lucrarii: de 70 lei (TVA inclus)

COMANDA AICI!

 

 

 

———————————————————————

FACTURA 2019

Autor: Delia Mircea

Lucrarea Factura 2019 contine cele mai importante informatii cu privire la Factura pentru  persoanele juridice inregistrate in scop de TVA.

Sunt multe tipuri de facturi care pot sa ajunga la un contabil la inregistrare: din UE, din afara UE, din tara, de bunuri sau servicii, de achizitii sau de vanzare. Cum le reflecti in D300? Pe care trebuie sa le declari in D390? Dar in D394? La aceste intrebari, precum si la altele precum:care este textul care trebuie sa apara pe factura, cand trebuie sa retii impozit nerezidentilor sau cum procedezi cand nu ai toate datele pentru emiterea facturii, gasesti raspuns in lucrarea Factura 2019.
Lucrarea are 30 de pagini, pretul este de:  49 de lei (TVA inclus).
 COMANDA AICI.
 .

———————————————————————

MONOGRAFII CONTABILE 2019

Autor: Delia Mircea

Lucrarea Monografii contabile 2019 contine in cele peste 160 de pagini (in format PDF), cele mai utile monografii contabile, structurate pe clase de conturi. Pe langa monografii lucrarea contine informatii utile si tratamente fiscale pentru diferite cazuri. Cateva dintre subiectele tratate: monografii in salarizare; comertul cu amanuntul; monografii la inventar; sponsorizari; perisabilitati; deconturi; trezorerie; reevaluare mijloace fixe; reduceri comerciale, etc.

Pretul lucrarii: 80 de lei (TVA inclus)

COMANDA AICI !

 

 

———————————————————————

GHID EXCEL/WORD PENTRU CONTABILI

Screenshot_2

Autor: Diana Lodoaba

Oricine lucreaza in contabilitate stie ca atat Excel-ul cat si Word-ul sunt instrumente de baza pentru redactarea, verificare si pentru intocmirea diverselor situatii si rapoarte. Nu, insa, toate facilitatile sale sunt cunoscute de catre utilizatori. Echipa Contzilla vine in ajutorul tau cu un ghid complet Excel si Word, dedicat in special contabililor, care iti va transforma munca intr-o placere.

Lucrarea este disponibila in format PDF, contine 40 de pagini si poate fi folosit de catre orice entitate.

Pretul lucrarii: 48 de lei (TVA inclus)

COMANDA AICI !

———————————————————————

SALARIZARE – PAS CU PAS

Autor: Diana Lodoaba

Lucrarea “Salarizare-pas cu pas” a fost conceputa cu scopul de a veni in ajutorul contabililor atunci cand acestia intampina probleme in activitatea de salarizare.

Lucrarea este formata dintr-un material cu scop informativ in format PDF dar si din 12 anexe in format editabil (Word). Anexele cuprind urmatoarele modele de documente utile: Contract individual de munca; Act aditional la CIM; Declaratia privind functia de baza si persoanele in intretinere; Fisa postului; Contract de confidentialitate; Stat de salarii; Decizie suspendare CIM; Decizie incetare suspendare CIM; Decizie incetare CIM; Decizie de concediere; Decizie de demisie; Pontaj 2019. Documentul Salarizare – pas cu pas contine 133 de pagini si poate fi utilizat de catre orice entitate. Actualizat 2019.

Pretul lucrarii: 80 de lei (TVA inclus)

                                              COMANDA AICI !

———————————————————————

PROCEDURA INTERNA DE GESTIONARE A DOCUMENTELOR FINANCIAR-CONTABILE 2019

Screenshot_1

Lucrarea este conforma cu Ordinul 2634/2015 publicat in 9 decembrie 2015 care a adus importante actualizari formei documentelor financiar-contabile. 

Lucrarea este formata din 28 de pagini in format Word, editabil si 7 anexe in format Word si Excel. Actualizat 2019.

Pretul lucrarii: 50 de lei (TVA inclus)

COMANDA AICI !

 

 

———————————————————————

MANUAL DE PROCEDURI DE INVENTARIERE 2019

Screenshot_2

Conform legislatiei fiecare societate trebuie sa dispuna de un set de proceduri de inventariere. Manualul de Politici de Inventariere este un adevarat ghid pentru toti specialistii contabili, pentru a se familiariza repede si cu efort minim, in legatura cu inventarierea patrimoniului. Actualizat 2019.

Peste 1.000 de companii folosesc Manualul Procedurilor de Inventariere editat de Contzilla.

Lucrarea este formata din 30 de pagini in format Word, actualizata in anul 2019.

Pretul lucrarii: 44 de lei (TVA inclus)

COMANDA AICI !

 

 

———————————————————————

MANUAL DE POLITICI SI PROCEDURI CONTABILE 2019

Pachetul este format din Manualul de Politici si Manualul de Proceduri Contabile actualizat 2019Primul si cel mai complet Manual de Politici Contabile ! Peste 5.500 de companii folosesc Manualul de Politici si Proceduri Contabile editat de Contzilla! Manualul este livrat imediat, prin email, in format editabil(word) si p oate fi utilizat pentru oricate companii. Manualul de politici contabile are 100 de pagini si manualul de proceduri contabile are 50 de pagini.

Pretul pachetului: 54 de lei (TVA inclus)

COMANDA AICI !

———————————————————————

PACHETUL CONFORMARE TOTAL

Pachetul Conformare Total actualizat 2019 este format 7 materiale dupa cum urmeaza: Manualul de Politici Contabile 2019; Manualul de Proceduri Contabile 2019; Manualul Procedurilor de Inventariere 2019; Ghidul Imobilizarilor Corporale si Necorporale 2017; Contabilitatea Stocurilor 2017; Ghidul trezoreriei 2019; Contabilitatea magazinelor on-line 2019.

Pretul pachetului: 119 de lei (TVA inclus) (295 lei – discount 60%).

COMANDA AICI !

 

 

 

———————————————————————

PACHETUL ALL INCLUSIVE  

Pachetul All Inclusive este format din 13 materiale dupa cum urmeaza: Manualul de Politici Contabile 2019 (100 de pagini)-word; Manualul de Proceduri Contabile 2019 (51 de pagini)-word; Manualul Procedurilor de Inventariere 2019 (30 de pagini)-word; Ghidul Imobilizarilor Corporale si Necorporale 2018 (70 de pagini)-pdf Contabilitatea Stocurilor 2017 (43 de pagini)-pdf; Ghidul trezoreriei 2019 (60 de pagini)-pdf; Contabilitatea magazinelor on-line 2019 (65 de pagini)-pdf; Cum se formeaza preturile? 2017 (20 de pagini)-pdf;  Ghidul Excel/Word pentru contabili 2016 (40 de pagini)-pdf; Contabilitatea si gestiunea “a la carte” a restaurantelor 2019 (69 de pagini) pdf; Inchiderea de perioada 2018 (100 de pagini)-pdf; Contabilitatea firmelor de soft 2019 (46 de pagini)-pdf; Salarizare – pas cu pas (94 de pagini) 2019 pdf + 13 anexe Word.

Pretul pachetului: 158 de lei (TVA inclus) (599 lei – discount 74%)

COMANDA AICI !

———————————————————————

INCHIDEREA DE PERIOADA

Screenshot_6

Autor: Delia Mircea

100 de pagini ale celor mai importante etape pe care trebuie sa le parcurgi pentru inchiderea cu succes a perioadei. Actualizat 2018.

Pret lucrarii: 51 de lei (TVA inclus)

COMANDA AICI !

 

 

 

———————————————————————

CONTABILITATEA STOCURILOR

Lucrarea este o abordare contabila a stocurilor cu exemple si monografii contabile pe intelesul tuturor. 

Contabilitatea Stocurilor este formata din 43 de pagini actualizate in 2017.

Pretul lucrarii: 53 de lei (TVA inclus)

COMANDA AICI !

 

 

 

 

 

———————————————————————

GHIDUL COMPLET AL IMOBILIZARILOR CORPORALE SI NECORPORALE

Ai semne de intrebare despre cum sa tratezi o anumita speta legata de mijloace fixe ? 

Legislatia este prea vasta si plina de informatii nerelevante ?

Citeste Ghidul practic al imobilizarilor corporale si necorporale’, in care vei gasi tratata in detaliu problematica imobilizarilor de la A la Z precum si multe exemple concrete. Este tot ce ai nevoie pentru a te perfectiona in acest domeniu. (70 de pagini).

Actualizat 2018

Pretul lucrarii: 49 de lei (TVA inclus)

COMANDA AICI !

 

 

 

———————————————————————

CARTEA ANGAJATULUI

Click aici pentru a vedea ce cuprinde! Autori: Oana Tomoiaga, Delia Mircea

In zilele noastre, pentru ca o firma sa prinda viata este nevoie de o excelenta colaborare si comunicare intre anagajatori si angajatii acesteia. Prin urmare, stim ca timpul nu ne ofera confortul necesar pentru a stabili relatii stranse cu angajatii. Ce poti face tu ca si companie pentru stimularea acestei relatii? Pune la dispozitia angajatului tau un manual in care sa incluzi toate raspunsurile la intrebarile pe care acesta le are. Nu stie exact de cate zile de concediu de odihna poate sa beneficieze in mod legal? Ce cuprinde dosarul angajatului? Ce retineri din salariu are? Ce obligatii si drepturi are? Ce contributii plateste la stat? acestea sunt doar cateva din intrebarile la care angajatii tai cauta raspunsuri. Lucrarea este formata din 28 de pagini si este actualizata in 2017.

Pretul lucrarii: 23 de lei (TVA inclus)

COMANDA AICI !

 

 

 

 

———————————————————————

CONTABILITATEA MAGAZINELOR ON-LINE 2019

Screenshot_3-2

Ghidul contine 65 de pagini utile privind functionarea unui magazin on line.

Principalele teme abordate sunt: Legislatia particulara aplicabila; Monografii contabile; Obligatii privind documentele financiar-contabile utilizate; Cum procedeaza curierii ? Cum sa tii gestiunea ?Sistemul dropshipping; Aspecte fiscale import si vanzare:UE, non UE, Ro, persoane fizice/juridice.

Documentul este actualizat in 2019.

Pretul lucrarii: 80 de lei (TVA inclus)

COMANDA AICI !

 

 

———————————————————————

CUM SE FORMEAZA PRETURILE?

  • Vrei sa stii cum se formeaza preturile ?
  • Ce elemente se includ in cost ?
  • Cum se calculeaza adaosul comercial si marja profitului ?
  • Vrei sa stii daca poti sa vinzi sub cost si ce implicatii exista ?
  • Vrei sa cunosti regulile reducerilor comerciale si cateva strategii de marketing ?
  • Poti afisa preturile in valuta? Dar poti si incasa in valuta?

Lucrarea contine 20 de pagini actualizate in 2017.

Pretul lucrarii: 29 de lei (TVA inclus)

COMANDA AICI !

———————————————————————

GHIDUL TREZORERIEI

Screenshot_6

Autor: Delia Mircea

Esti contabil, gestionar sau controller si ai in aria de responsabilitati si trezoreria ?

Daca da, am pregatit pentru tine lucrarea ideala! Ghidul Trezoreriei! Actualizat 2019.

Contine 60 de pagini.

Pretul lucrarii: 53 de lei (TVA inclus)

COMANDA AICI !

 

 

———————————————————————

CONTABILITATEA FIRMELOR DE SOFT

Screenshot_7

Autor: Delia Mircea

Aceasta lucrare este destinata antreprenorilor din IT ! (46 pagini)

Lucrarea este actualizata in 2019.

Pretul lucrarii: 63 de lei (TVA inclus)

COMANDA AICI !

 

 

 

———————————————————————

MANUAL DE POLITICI PENTRU ONG-URI

Autor: Delia Mircea

Manualul a fost conceput special pentru entitatile fara scop patrimonial.

Lucrarea este formata din 53 de pagini, in format editabil (Word) si este actualizata in anul 2019.

Pretul lucrarii: 40 de lei (TVA inclus)

COMANDA AICI !

 

 

———————————————————————

INFORMATII DE PREZENTAT DE CATRE MICROENTITATI LA 31.12.2018

Autor: Delia Mircea

Produsul se adreseaza microentitatilor care,  potrivit prevederilor legale nu au obligatia intocmirii notelor explicative la situatiile financiare anuale, insa trebuie sa prezinta anumite informatii conform: pct. 468 lit. a), d) şi e) şi pct. 491 alin. (2) lit. c) din Ordinul 1802/2014.

Lucrarea contine 10 pagini. Este in format word, editabil.

Pretul lucrarii: 48 de lei (TVA inclus)

COMANDA AICI !

 

———————————————————————

NOTE EXPLICATIVE LA SITUATIILE FINANCIARE ANUALE la 31.12.2018

Autor: Delia Mircea

Notele explicative la situatiile financiare se adreseaza entitatilor care depasesc criteriile pentru a fi considerate microentitati si care au astfel obligatia de a intocmi si notele explicative.

Pretul lucrarii: 75 de lei (TVA inclus)

COMANDA AICI !

 

 

———————————————————————

POLITICI CONTABILE SEMNIFICATIVE

Autor: Delia Mircea

Ordinul 3067/2018 care reglementeaza situatiile financiare interimare prevede ca formularul de bilant trebuie sa fie insotit de politicile contabile semnificative.

Produsul este in format word si are 10 pagini si poate fi editat sau completat cu situatia specifica a fiecarei firme. 

Pretul lucrarii: 50 lei (TVA inclus)

COMANDA AICI!

 

 

 

———————————————————————

DIURNA

Pentru contabili dar si pentru salaratii care pleaca frecvent in deplasare.

Lucrarea are 30 de pagini si este actualizata la 2019.

Pretul lucrarii: 40 lei (TVA inclus)

COMANDA AICI!

 

———————————————————————

PACHETUL GHIDURI UTILE 

1.Ghidul caselor de marcat 2019

2.Ghidul dividendelor 2019

3.Ghidul tichetelor de masa 2019

4.Ghidul de scutire a impozitului pe venit din IT 2019

5.Diurna 2019

6.Factura 2019

7.Ghidul amenzilor 2019

8.Ghidul documentelor necesare in relatia de angajare 2019

Pret pachet: 4 ghiduri la alegere: 75 lei (TVA inclus)

Pret pachet: toate 8 ghidurile: 100 lei (TVA inclus)

COMANDA AICI!