Cine suntem?

Contzilla este liderul informatiei financiar – contabile, cu peste 4,6 milioane de vizitatori in 2020 si 24.000 de abonati la newsletterul zilnic.

Oferim gratuit informatie contabila, actualizata real time, precum si analize si ghiduri detaliate.

Crestem continuu, oferind informatii de calitate, analize si stiri.

Figures. They say it all.

 • 4,6 milioane de vizitatori in 2020 ( + 32 % fata de 2019)
 • 24.000 de abonati la newsletterul zilnic
 • 36.645 de vizite record de trafic intr-o zi (28 decembrie 2020)
 • peste 15.000 de articole materiale publicate pe site

Editorul principal al Contzilla este Delia Mircea – economist certificat ACCA, cu experienta de 15 ani, in companii romanesti si multinationale (Linkedin).

Date de contact:

Telefon mobil: (0755) 309 186

E-mail: delia@contzilla.ro

12 Thoughts to “Cine suntem?”

 1. maricel

  In situatia cand s-a ridicat numerar de la bancomat pe data de 30.04.2021 iar in extrasul de cont operatiunea s-a inregistrat pe data de 04.05.2021 cand se face inregistrarea sumei in registrul de casa?

 2. Andries ION

  Buna ziua,
  Urmaresc,studies tot ce publicati.Va felicit.
  Pe cand o lucrare-monografie contabila cu specificul cooperativelor agricole ce functioneaza pe L566/2004.

  1. admin

   Va multumim mult. Vom tine cont de ce ne-ati spus.

 3. LAURA OLTEANU

  Stimati Domni, Stimate Doamne,
  Buna ziua! As dori sa comand mai multe lucrari de la dvs., insa nu as dori sa comand nici Pachetul Total si nici Pachetul ALL Inclusive. Din cate am observat, ar trebui sa comand fiecare lucrare, separat, una cate una. Ma puteti ajuta va rog frumos cum sa procedez ca sa pot face o singura comanda pentru toate lucrarile pe care le doresc?Multumesc anticipat pentru timpul acordat si pentru sprijin!
  Cu deoesbita stima,
  Laura Olteanu

 4. Alex

  Buna ziua,

  Exista cumva pe site-ul dvs. o rubrica/un forum pentru intrebari si raspunsuri?

  Multumesc.
  Alex

 5. Mara E.

  Buna ziua,

  Ma puteti ajuta cu un raspuns, va rog mult: ce cota de impozitare pe venit (1% sau 3%?) se aplica pentru o microintreprindere al carei unic angajat cu norma intreaga a fost in concediu fara plata pe durata intregului trimestru II fiscal?

  Va multumesc anticipat.

  1. admin

   Buna ziua, se aplica cota de 1% fiindca in calculul numarului de salariati se iau in calcul si contractele suspendate :„ În aplicarea prevederilor art. 51 alin. (4) din Codul fiscal, pentru stabilirea numărului de salariați se iau în considerare și contractele individuale de muncă/convențiile individuale de muncă, încheiate potrivit legilor speciale, precum și contractele suspendate, potrivit legii.”

 6. BESOIU DOINA

  Buna ziua,
  De unde aveti/descarcat formular pentru ” Modul de completare a documentatiei pentru solicitarea sprijinului de 41,5%” — anexa 3–fisier PDF inteligent— nu gasim acest format.
  Multumim.
  Puteti sa ne dati un raspuns astazi 16.07.2020.

  1. admin

   Buna ziua, am descarcat formularul de pe aici.gov.ro in 15.07.2020 – la anexa 3 se activeaza campurile pentru completarea datelor angajatilor numai dupa ce se completeaza anexele 1 si 2. Daca acestea nu sunt completate , anexa 3 apare fara tabelul pentru a trece angajatii.

 7. Daniel Tirean

  Bună ziua.
  Îmi puteți da un exemplu de calcul a indemnizației pentru zile libere părinte, conf LG 19/2020.
  Multumesc

 8. admin

  Buna, materialele noastre contin atat parte teroretica cat si parte practica, depinde de speta. Va putem trimite cuprinsul lucrarilor. Va rugam sa ne scrieti un mail pe delia@contzilla.ro cu lucrarile care va intereseaza si noi va trimitem cuprinsul. O zi frumoasa.

 9. admin

  Buna ziua, avem art 146 din Codul muncii care prevede ca :
  (1) Concediul de odihnă se efectuează în fiecare an.
  (2) În cazul în care salariatul, din motive justificate, nu poate efectua, integral sau parțial, concediul de odihnă anual la care avea dreptul în anul calendaristic respectiv, cu acordul persoanei în cauză, angajatorul este obligat să acorde concediul de odihnă neefectuat într-o perioadă de 18 luni începând cu anul următor celui în care s-a născut dreptul la concediul de odihnă anual.
  (3) Compensarea în bani a concediului de odihnă neefectuat este permisă numai în cazul încetării contractului individual de muncă.
  Apreciem ca aveti obligatia sa ii platiti concediul de odihna datorat pe toate perioadel. In ce priveste anul 2016, anul angajarii, avea dreptul sa primeasca concediul intr-o perioada de 18 luni incepand cu 01.01.2017, deci pana in iunie 2018. Chiar daca s-a depasit acest termen, apreciem ca angajatul nu isi pierde acest drept la concediu, prin urmare la inchiderea raporturilor de munca ar trebui sa primeasca indemnizatia de concediu inclusiv pe acest an.

Comentariul tau aici