Clinicile dentare Dr.Leahu listeaza obligatiuni in valoare de 10 mil lei pe sistemul alternativ al BVB

Pentru Facturare si Gestiune recomandam SmartBill. Incerci GRATUIT!

Azi, 2 decembrie 2019, obligatiunile emise de clinicile stomatologice dr. Leahu (simbol DRL22) in valoare de 10 milioane lei au intrat la tranzactionare pe Sistemul Multilateral de Tranzactionare al BVB.

Clinicile stomatologice dr. Leahu sunt unul din cei mai importanti pioni ai pietei serviciilor stomatologice din Romania.

Aceasta listare este prima de acest fel realizata de un operator din domeniul stomatologic.

Cine este dr. Leahu ?

Dr. Ionut Leahu este un tanar medic specialist in implanturi dentare inovatoare care detine 12 clinici stomatologice cu 86 de cabinete in Bucureşti, Pitești, Timișoara, Turda, Constanța și Oradea . A absolvit Facultatea de Medicină Dentară din cadrul UMF Carol Davila Bucureşti. A urmat apoi unul dintre cele mai bune programe de master în implantologia dentară – Master Course of Implant Dentistry – în Nurenberg, Germania .

Emisiunea a fost intermediată prin intermediul societatii BT Capital Partners.

Scopul atragerii de fonduri a fost finantarea achizitiei unei clinici in Londra sau Dublin si pentru investitii in structura operationala si de IT .

Obligațiunile emise de Clinicile Dentare Dr. Leahu pot fi cumpărate incepand de azi de orice persoană fizică sau juridică .

Articole similare

Comentariul tau aici