Pastila de contabilitate

Despre administrarea unui cabinet de contabilitate

Invitat: Adrian Grosanu este Presedintele Filialei CECCAR Cluj, conferentiar univ. dr., director al Departamentului de Contabilitate și Audit din cadrul Facultatii de Stiinte Economice și Gestiunea Afacerilor Cluj-Napoca.

Despre preturi de transfer

Invitata: Alina Andrei este partener in cadrul societatii Cabot Transfer Pricing si are experienta in pregatirea dosarului de preturi de transfer din anul 2008, anul publicarii Ordinului 222 / 2008 privind preturile de transfer. Pana in prezent, Alina a asistat mai mult de 200 de societati locale si din Uniunea Europeana in pregatirea si documentarea dosarului preturilor de transfer si a asistat mai mult de 40 de societati la controale ale dosarului TP. Alina este membru CCF si a absolvit in februarie 2018 programul de Executive MBA din cadrul Universitatii de Economie si Afaceri de la Viena. Anterior, Alina a lucrat ca specialist de impozite si taxe in cadrul grupului Lukoil Romania, in departamentul de preturi de transfer al KPMG si Big4 si in Ministerul de Finante (Directia Generala de Administrare a Marilor Contribuabili).

Despre procedura fiscala

Invitat: Ciprian Paun, partener NNDKP, co-head al biroului din Cluj-Napoca, membru al Baroului Cluj, conf.univ.dr. la Universitatea Babes-Bolyai ( Facultatea de Stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor) si profesor asociat la Universitatea Bucuresti ( Facultatea de Drept) si la alte universitati din strainatate.

Contabilitatea imprumuturilor si datoriilor

Invitat: Gabriela Jeler – expert contabil, auditor financiar, consultant fiscal si evaluator imobiliare. Gabriela coordoneaza echipa de experti din cadrul cabinetului individual din Cluj-Napoca -Jeler si Asociatii.

Contabilitatea stocurilor

Invitati: Raluca si Sorin Moldovan, de la Moldovan&Partners, o societate de expertiza contabila si audit financiar bazata pe experienta de peste 13 ani acumulata de catre membrii sai fondatori in domeniul financiar- contabil. Sorin este membru C.E.C.C.A.R. din 2007, al CAFR din 2012 si ACCA din 2015. Raluca partea tehnica a echipei, cu o experienta de 12 ani in domeniul bancar ,  este membru al CECCAR din 2020.

Inchiderea exercitiului financiar 2020

Invitat: Giovana Iuhasz, partener GIA Consulting, societatede audit și contabilitate, consultanță și asistență fiscală și juridică, cu o experiență de peste 15 ani pe piața din România .

Inregistrarea raportului Z in contabilitate

Invitati : Carmen si Daniel Sandu de la D&C Conta

Cum inregistram in contabilitate facturile de achizitie si de vanzare?

Invitat: Claudia Teodorescu, expert contabil, fondatoare TCE Conta Services