Workshop – Analiza inteligenta si predictia criminalitatii economice si financiare intr-un mediu de afaceri interconectat cibernetic (FINCRIME)

Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor, prin prof. univ. dr. Monica Violeta Achim (director proiect) organizează în perioada 16 -17 decembrie 2021, primul workshop al proiectului PN-III-P4-ID-PCE-2020-2174, finanțat de către Ministerul Educației și Cercetării, CNCS-UEFISCDI, cu titlul „Analiza inteligentă și predicția criminalității economice și financiare într-un mediu de afaceri interconectat cibernetic (FINCRIME)”.

Prima zi a evenimentului va fi dedicată prelegerilor unor membri ai mediului academic, specialiști din organizații guvernamentale, instituții publice, judiciare și de afaceri.  În timp ce a doua zi va consta într-un  workshop al studenților doctoranzi, cu prelegeri pe temele specifice de cercetare.

Evenimentul se va realiza pe Zoom, accesând linkul de înregistrare:

https://www.eventbrite.com/e/intelligent-analysis-and-prediction-of-economic-and-financial-crime-tickets-199313450897?fbclid=IwAR0lJHihlRsvNxs9TKUgH_VSP6MpoGMkrUq4FYi68AA6kmPWwGYFOIAtoZ8.

Totodată, evenimentul va fi transmis și live pe pagina de Facebook a proiectului FINCRIME:

https://www.facebook.com/FinCrimeNet.

Proiectul a fost organizat cu ajutorul UEFISCDI, Universității Babeș-Bolyai, Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor, Poliției Române, Direcției de Investigare a Criminalității Economice, Oficiului Național pentru Prevenirea și Combaterea Spălării Banilor, Directoratului Național pentru Securitate Cibernetică, Holisun, ProDefence, precum și Spectrum Film.

Pentru mai multe detalii vă invităm să accesați pagina proiectului www.fincrime.net.

Articole similare

Comentariul tau aici