5 modalitati pentru a moderniza activitatea firmei tale in 2015

Articol realizat impreuna cu CIEL Romania, in cadrul programului de informare pentru contabili.

1.In mod traditional, pentru  profesia de contabil timpul este o resursa care se poate incadra la categoria “stocuri” fiindca de multe ori, consultanta se plateste in termeni de ore si minute lucrate . In acest context, este foarte bine daca iti poti optimiza timpul lucrat, astfel incat sa te dedici activitatilor care iti aduc valoare adaugata mai mare.

Un mare ajutor in acest sens este suita de aplicatii CIEL care ofera posibilitatea automatizarii tuturor ariilor de activitate in business-ul tau : de la stocuri si registru de casa, la contracte, facturare si raportari fiscale, totul intr-un circuit integrat.

Iata 3 modalitati prin care poti economisi timp in aplicatia de contabilitate CIEL Conta V7 :

·         se poate efectua automat reevaluarea documentelor in valuta;

·         se genereaza automat declaratiile: 100, 101, 300, 390, 392, 394 in formatul acceptat de ANAF;

·         se pot seta inregistrari standard pentru a fi utilizate ulterior.

2. Pentru a putea face o schimbare in raportul de activitate al companiei tale (activitate de introducere date si prelucrare vs. consultanta economica si fiscala), trebuie sa ai o aplicatie economica eficienta.Dar nu orice aplicatie, ci una stabilita pe o platforma moderna, care permite exportul datelor intr-un format profesionist, gata de trimis  clientilor tai, asa cum este aplicatia CIEL.

In CIEL exista o gama variata de rapoarte care se pot exporta in diverse modalitati : pdf, excel, etc.

 3. Chiar si atunci cand lucrezi cu tarife fixe/client (nu pe baza de tarif orar), resursa timp este la fel de importanta. Aplicatia CIEL iti permite sa aloci mai mult timp clientilor tai, sa te documentezi si sa te dezvolti profesional.

4.Lasa-i pe experti sa rezolve problemele tehnice!

De multe ori, schimbarile legislative presupun si un efort considerabil in  ceea ce priveste adaptarea raportarilor la noile conditii. Alege o companie stabila, cu experienta, care poate face aceste adaptari in cel mai scurt timp.

Aplicatia CIEL este actualizata permanent in functie de schimbarile legislative. Echipa tehnica a companiei pune permanent la dispozitia utilizatorilor noi versiuni ale aplicatiilor pentru a se asigura ca utilizatorii beneficiaza de cea mai buna experienta.

Click aici pentru a vedea lista de versiuni si adaptari care demonstreaza efortul echipei.

5. Daca nu ai o companie foarte automatizata, poti incepe sa construiesti un sistem automatizat cu pasi mai mici : poti, de exemplu, sa apelezi mai intai la o aplicatie de gestiune, apoi sa o extinzi cu una de contabilitate, apoi, daca ai si salariati, poti sa utilizezi un modul de salarizare; daca ai productie poti automatiza si acest lucru.

Iata care este oferta CIEL :

-CIEL gestiune comerciala;

-CIEL contabilitate;

-CIEL salarizare: automatizarea calculului salarial pentru managementul resurselor umane si obtinerea raportarilor necesare in cadrul companiei;

-CIEL Imobilizari : aplicatie care te va ajuta sa gestionezi mijloacele fixe si obiectele de inventar, calculand automat amortizarile lunare;

-CIEL Contracte;

-CIEL Audit si Revizuire: aplicatie destinata celor care pe langa contabilitate au in portofoliu si servicii de audit;

-CIEL CRM: solutia pentru gestionarea datelor partenerilor de afaceri;

-CIEL Productie : aceasta este o “prelungire” a aplicatiei de gestiune (cu care functioneaza impreuna) si care este destinata operatorilor in domeniul productiei;

-CIEL Distributie: la fel ca si modulul de productie, aceasta este este o aplicatie specifica celor care lucreaza cu distribuitori si functioneaza in stransa legatura cu modulul de gestiune;

-CIEL Administrator: este aplicatia care permite  firmelor evidentierea timpului prestat  pentru diverse activitati destinate clientului precum si facilitati de facturare (ex. firme de contabilitate, audit, juridice, IT, etc).

Asadar, pentru a putea oferi clientilor tai cea mai buna experienta trebuie sa le oferi mai multa valoare prin munca ta, si nu tot mai mult din timpul tau. Aceasta inseamna sa apelezi la tehnologie, la un soft economic produs de o companie stabila cu un angajament puternic in continua dezvoltare a produselor, asa cum este CIEL.

logo_patrat

Articole similare

Comentariul tau aici