Agent de securitate, muncitor necalificat asamblare piese si lucrator comercial -cele mai solicitate locuri de munca din cele 22.000 vacante la nivel national

Pentru Facturare si Gestiune recomandam SmartBill. Incerci GRATUIT!

22.000 locuri de muncă vacante la nivel naţional – comunicat ANOFM, 28.10.2020


Potrivit datelor furnizate de agenţii economici privind locurile de muncă vacante, în evidenţele Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM), sunt disponibile 22.000 locuri de muncă la nivel naţional.
Cele mai multe locuri de muncă sunt oferite pentru: agent de securitate (1.110), muncitor necalificat la asamblarea, montarea pieselor (989), lucrător comercial (914), vânzător (788), muncitor necalificat în industria confecţiilor (714), muncitor necalificat la demolarea clădirilor, căptuşeli, zidărie (706), montator subansamble (664), manipulant mărfuri (615), confecţionerasamblor articole din textile (560), muncitor necalificat la ambalarea produselor solide și semisolide (420).

Din cele 22.000 de locuri de muncă vacante declarate de angajatori la agențiile pentru ocuparea forței de muncă, 1.385 sunt destinate persoanelor cu studii superioare (programator, inginer în diferite domenii de activitate, consilier/ expert/ inspector/ economist etc), 6.886 pentru persoanele cu studii liceale sau postliceale (lucrător comercial, agent de securitate, vânzător etc), 5.238 pentru persoanele cu studii profesionale (lăcătuș mecanic, zidar, fierar betonist etc.),
restul locurilor de muncă fiind destinate persoanelor cu studii primare/gimnaziale sau fără studii (muncitor necalificat la demolarea clădirilor, muncitor necalificat în mine şi cariere, montator/reglor/ depanator de aparataj electric etc.).

Articole similare

One Thought to “Agent de securitate, muncitor necalificat asamblare piese si lucrator comercial -cele mai solicitate locuri de munca din cele 22.000 vacante la nivel national”

  1. Adrian Popescu

    Agentul de securitate este o inutilitate impusa printr-o lege imbecila . Asa cum monitorizarea obiectivelor este o imbecilitate impusa prin lege . Nu se inghesuie nimeni sa se angajeze ca agent de securitate pentru ca firmele de paza sint prost administrate . Tilharii care patroneaza firme de paza platesc salariul minim pe economie pentru munca de noapte , simbete , duminici si sarbatori legale . In firmele de paza gasiti angajati numai pensionari ( din MAI SI MApN ) . Tinerii nu se duc sa se angajeze in firme de paza .

Comentariul tau aici