Cum te ajuta tehnologia sa ai mai multi clienti multumiti?

Articol realizat cu sprijinul CIEL Romania, in cadrul programului de informare pentru contabili.

Plecand de la celebra zicala “clientii nostri, stapanii nostri”, orice prestator de servicii isi doreste ca ceea ce furnizeaza clientilor sa fie de calitate, iar acestia din urma sa fie multumiti de acestea si sa apeleze cu incredere si a doua ora.

Pentru client, calitatea produselor/serviciilor reprezinta un factor esential in alegerea furnizorului, si, desi pe piata, de cele mai multe ori, acestia pot gasi  produse/servicii relativ similare din punct de vedere al calitatii, cu siguranta va exista un criteriu de departajare.

Ca oricare alt prestator de servicii, si expertul contabil sau firma prestatoare de servicii de contabilitate isi doreste sa aiba clienti fericiti si multumiti de serviciile de contabilitate si consultanta contractate.

Evolutia tehnologica a inceput sa-si puna tot mai mult amprena asupra ramurii contabilitatii, in sensul ca s-au dezvoltat numeroase sisteme informatice, softuri de contabilitate care au ca scop simplificarea anumitor proceduri si minimizarea muncii de rutina pe care contabilul o desfasoara.

De aceea, in alegerea furnizorilor de servicii de contabilitate, un criteriu bun de departajare ar putea fi softul de contabilitate cu care acel furnizor lucreaza. Majoritatea antreprenorilor care conduc un business si care aleg sa isi externalizeze partea de contabilitate si finante sunt interesati de acest aspect.

De ce?

Deoarece un furnizor de servicii de contabilitate care utilizeaza un soft modern de contabilitate in trend cu tehnologia va:

 • avea o viteza de prelucare a informatiilor mult mai mare – avantaj care se va reflecta in timpul de raspuns catre client;
 • introduce informatii corecte in sistem, fiindca softurile actuale au numeroase chei de verificare ce minimizeaza strecurarea de erori contabile;
 • putea furniza informatii despre starea financiara a firmei (numeroase rapoarte) in orice moment si intr-un timp scurt;
 • genera automat din sistem toate declaratiile fiscale si se vor calcula automat toate obligatiile catre bugetul de stat – conduce la un risc redus in ceea ce priveste comunicarea clientului a unor obligatii de plata eronate; etc.

Daca oferi servicii de contabilitate si consultanta, dar inca nu utilizezi un soft performant, atunci poti apela cu incredere la soft-ul de contabilitate CIEL Conta oferit de echipa CIEL Romania.

Astfel, vei descoperi cum tehnologia te va ajuta sa ai mai multi clienti multumiti de calitatea serviciilor.

CIEL Conta este usor de folosit, cu o interfata prietenoasa si intuitiva, iubit de contabilii din Romania, care ofera la timp si in mod gratuit toate modificarile legislative, iar raportul calitate-pret este unul foarte bun.

Pe de alta parte, este important sa utilizezi un soft de contabilitate performant, asa cum este CIEL Conta, fiindca acesta va conduce ulterior la satisfacerea clientilor. Iata cateva avantaje:

 • numeroase automatizari oferite;
 • viteza de introducere a datelor;
 • flexibilitatea oferita;
 • generari automate a unor note contabile redundante (note contabile salarizare; note contabile amortizare; note contabile reevaluare solduri in valuta; descarcari de gestiune; inchideri ale conturilor de TVA; inchideri ale conturilor de venituri si cheltuieli; etc.);
 • posibilitatea generarii automate a extrasului bancar direct in nota contabila;
 • generarea de rapoarte de analiza financiara;
 • oferirea tuturor informatiilor necesare despre societate intr-un timp foarte scurt; etc.

Mai multe informatii si detalii despre produs le poti afla si din urmatorul link:

https://ciel.ro/produse-ciel/ciel-conta-v7/

Fii in trend cu tehnologia, utilizeaza cel mai performant soft de contabilitate CIEL Conta, el va deveni ajutorul tau de nadejde si te va ajuta sa ai o relatie de succes cu toti clientii tai!

Articole similare

Comentariul tau aici