Datele tale sunt in siguranta cu CIEL Conta

Articol realizat cu sprijinul CIEL Romania, in cadrul programului de informare pentru contabili.

In utilizarea oricarui soft de contabilitate, cea mai mare temere a unui antreprenor si a unui contabil este cea cu privire la siguranta datelor, a tuturor  informatiilor introduse in aplicatia de contabilitate.

Pe langa functionalitatile avansate pe care un soft de contabilitate ti le ofera, la fel de important este si modul in care aplicatia de conta iti garanteaza ca informatiile introduse sunt sigure si nu pot fi atacate de virusi.

Exista in prezent asa numitii cryptovirusii care sunt o variatie de virusi de calculator ce, odata intrati in sistem, urmaresc criptarea informatiei, astfel incat aceasta sa devina ilizibila utilizatorului de drept. Creatorii de cryptovirusi urmaresc obtinerea de recompense de la utilizatorii afectati in schimbul decriptarii datelor si restituirii accesului la ele.

Cu softul CIEL Conta, insa, nu trebuie sa iti faci grija pentru astfel de probleme, fiindca toata baza ta de date este asigurata fata de cryptovirusi – toate datele tale sunt stocate in siguranta.

CIEL Romania ofera o aplicatie software de contabilitate menita sa raspunda cerintelor actuale ale contabilului, pentru a fi conectat in permanenta la informatia de interes, astfel incat nimic din procesele repetitive, de rutina sa nu faca parte din activitatea sa. Orice modificare legislativa inseamna si o actualizare automata in program.

In CIEL Conta pe langa siguranta datelor, vei putea descoperi numeroase avantaje, iata cateva dintre acestea:

  • generezi automat extrasul bancar direct in nota contabila in doar cateva minute;
  • ai controlul absolut asigurat asupra confidentialitatii datelor, gestionand drepturile pe care le au angajatii tai;
  • castigi timp introducand datele rapid, utilizand o tehnologie sigura si flexibila, care iti ofera un flux automatizat de lucru si poti gestiona pe aceeasi licenta un numar nelimitat de societati si puncte de lucru, datele fiind colectate, in timp real, pe serverul central;
  • generezi numeroase rapoarte (pe cifre de afaceri, pe diferite dimensiuni de interes, pe centre de cost, pe articole, pe terti, de analiza financiara si comerciala) care sa iti permita sa analizezi in detaliu orice situatie financiara;
  • beneficiezi de costuri anuale fixe ale abonamentului, oricate imbunatatiri se vor mai realiza intre timp la program (control usor ar resurselor financiare);
  • validarea sigurantei datelor partenerilor tai de afaceri se face automat de pe portalul Ministerului de Finante – inclusiv a celor care aplica sistemul de TVA la incasare; etc.

Poti afla mai multe detalii despre CIEL Conta din urmatorul link:

https://ciel.ro/produse-ciel/ciel-conta-v7/

Fii in trend cu tehnologia si cu toate modificarile legislative, utilizeaza soft-ul de contabilitate CIEL Conta, iar informatiile din baza ta de date vor fi in permanenta in siguranta !

Articole similare

Comentariul tau aici