Despre tratatele de evitare a dublei impuneri si DAC 6 – live cu Nadia Oanea, Tax Partner Grant Thornton Romania

Vineri, 26 martie 2021, la Pastila de contabilitate vom discuta despre tratatele de evitare a dublei impuneri si DAC 6.

Invitata noastra este Nadia Oanea, Tax Partner Grant Thornton Romania.

Nadia Oanea are o experienta profesionala de 21 ani in domeniul fiscalitatii (8 ani inspector de control ANAF, in special pentru rambursari de TVA, 13 ani in consultanta fiscala). Din anul 2015 este leader al practicii de consultanta fiscala a Grant Thornton Romania. Are o experienta vasta in aplicarea legislatiei fiscale nationale si internationale: aplicarea tratatelor de evitare a dublei impuneri, preturi de transfer, restructurari de afaceri, impozitarea lucratorilor detasati, aplicarea DAC6 etc.

Este membra CCFR, CECCAR si detine calificarea Advanced Diploma in International Taxation (ADIT). A fost nominalizata in catalogul Women in Tax Leaders, alcatuit de International Tax Review.

Grant Thornton este o retea de firme independente care ofera servicii de audit, consultanta fiscala si financiara, cu peste 58.000 de angajati si parteneri in 136 de tari.

La Grant Thornton, consultanta fiscala este o parte importanta a activitatii, iar echipele de consultanta au obtinut premii si nominalizari importante. Ca si in anii precedenti, practica de consultanta fiscala in Romania a obtinut un scor ridicat in topul World Tax 2021 si World Transfer Pricing 2021, alcatuit de International Tax Review.

Detaliile evenimentului:

Data : 26 martie 2021, ora : 10.30

Locatia: paginile de Facebook Contzilla si SmartBill

Articole similare

Comentariul tau aici