Imaginea a 12 ani de munca pentru ca altii sa fie mai eficienti

Azi, clientii Smart Bill si nu numai, cand au deschis aplicatia au descoperit o identitate vizuala noua.

Smart Bill a lansat azi o noua imagine care rezoneaza cu noua sa personalitate. De fapt nu este o personalitate noua, ci una care a evoluat in timp, s-a dezvoltat si a generat la randul sau schimbari. In bine.

Totodata se implinesc 12 ani de cand un mic proiect care isi propunea sa emita facturi si chitante s-a transformat intr-un adevarat ecosistem care ajuta firmele sa fie mai rapide si mai eficiente scapand de multa munca manuala si birocratie.

Ce inseamna acest ecosistem?

Iata concret:

  • aplicatie de facturare, gestiune, contabilitate (incluzand aici si salarizarea si imobilizarile)– inclusiv pe mobil;
  • POS
  • conectare cu platformele semnificative de eCommerce si marketplace-ul Emag;
  • integrari cu bancile, firmele de curierat prin posibilitatea de import a extraselor si borderourilor;

In plus, la nivel functional informatia este interconectata, disponibila de oriunde ai acces la internet, aplicatiile fiind gazduite in cloud.

Se pot defini mai multi utilizatori, care au acces simultan.

O noua imagine nu insemna pentru Smart Bill doar un bilant al celor 12 ani ci si o privire prospectiva inspre nenumaratele idei de dezvoltare a aplicatiei, cum ar fi interconectarea conturilor Smart Bill intre ele, totul cu scopul de a reduce munca manuala.

Aplicatiile Smart Bill pornesc de la nevoile reale ale antreprenorilor si contabililor si adauga in permanenta optiuni si functionalitati noi, asa incat procesul de inregistrare a datelor unei companii sa nu fie un impediment in dezvoltarea ei ci dimpotriva, un factor de ajutor. Fiindca atunci cand ai date corecte stii incotro trebuie sa te indrepti.

Articole similare

Comentariul tau aici