Ordinul de plata multiplu electronic (OPME)-actualizat 19.05.2023

Pentru Facturare si Gestiune recomandam SmartBill. Incerci GRATUIT!

Formularul F1129 , Ordinul de plată multiplu electronic (OPME) V.2.0.25 a fost actualizat in 19.05.2023.

Ordinul de plată multiplu electronic (OPME) este un instrument de plată pentru efectuarea de plăți de la Trezoreria Statului, care se supun prevederilor Regulamentului Băncii Naționale a României nr. 2/2016 privind operațiunile de transfer credit și debitare directă.
Ordinul de plata multiplu electronic (OPME)- formular F1129- poate fi utilizat de către instituțiile publice care sunt înregistrate in Registrul entităților publice şi de către operatorii economici şi alte entităţi decât instituții publice pentru efectuarea de plați din conturile deschise la unitățile Trezoreriei Statului prin care îşi desfășoară activitatea proprie.
Formularul F1129 se depune on-line prin Sistemul National de raportare FOREXEBUG de către instituțiile publice şi, respectiv, prin portalul e-guvernare.ro de către operatorii economici şi alte entităţi decât instituții publice.
Ordinul de plată multiplu electronic poate fi descărcat de pe site-ul ANAF secţiunea Servicii on-line –Descărcare declaraţii.
Recipisele aferente depunerii şi validării/respingerii OMPE, pentru operatorii economici şi alte entităţi decât instituții publice, se vizualizează prin Spațiul Privat Virtual (SPV) la secțiunea “Mesaje”.

Articole similare

Comentariul tau aici