Serverul ANAF functioneaza cu intermitente inainte de scadenta unor declaratii importante

Pentru Facturare si Gestiune recomandam SmartBill. Incerci GRATUIT!

Portalul ANAF functioneaza de o perioada de timp cu intermitente, fapt resimtit in special de cei care incearca sa depuna declaratii fiscale. In jurul datei de 25 care este termenul de depunere a declaratiilor de catre companii, au existat de multe ori intarzieri in obtinerea recipiselor si disfunctionalitati .

Pe data de 25 mai insa este si termenul de depunere a declaratiei unice de catre persoanele fizice, ceea ce incarca si mai mult sistemul si asa destul de solicitat al ANAF.

In aceste situatii, desi contabilii au pregatit declaratiile fiscale, se afla in imposibilitatea de a le depune si genereaza mult efort suplimentar pentru a gasi un moment in care platforma sa functioneze pentru a incarca declaratiile.

ANAF nu a publicat pana in acest moment pe site-ul propriu un comunicat legat de aceasta disfunctionalitate sau de intentiile de remediere.

Articole similare

3 Thoughts to “Serverul ANAF functioneaza cu intermitente inainte de scadenta unor declaratii importante”

 1. Novăcescu Laurențiu Bogdan

  Această problemă este bine cunoscută: în ultimele zile de scadență pentru depunerea ori plata obligațiilor prin SPV, web-site-ul ANAF nu funcționează. Nu este nimic nouă sub soare.
  Eu am o nedumerire: de ce experții contabili și contabilii autorizați transmit în ultima și penultima zi a termenului de depunere a declarațiilor?

  1. VASILESCU ADRIANA

   Buna seara,
   Va raspund la intrebarea dv,contabilii primesc tarziu actele din partea celor care trebuie sa le puna la dispozitie in timp aceste acte pentru a fi corect lucrate,nu sub presiunea termenului.Am lucrat intr-o astfel de firma si stiu ce vorbesc.

Comentariul tau aici