ANOFM: Verificarea conturilor si datelor din Platforma Servicii Online Angajatori

Pentru Facturare si Gestiune recomandam SmartBill. Incerci GRATUIT!

Comunicat, ANOFM

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) anunță angajatorii cu privire la necesitatea revizuirii urgente a conturilor și informațiilor din Platforma “Servicii Online Angajatori” și registrul “Internship” ce au fost create/introduse în perioada 20 decembrie 2023 și 29 ianuarie 2024. Recent au fost identificate unele dificultăți tehnice în funcționarea site-ului www.anofm.ro și a Platformei “Servicii Online Angajatori”, astfel că, în cazul constatării absenței unor date, rugăm angajatorii să le reintroducă în cel mai scurt timp posibil.

Facem apel la angajatorii care întâmpină dificultăți în procesul de autentificare sau înregistrare în Platforma “Servicii Online Angajatori” să utilizeze butonul [Raportează problema de înregistrare/autentificare] și să completeze formularul afișat. De asemenea, în situația unor dificultăți survenite după autentificare, în etapa de reîncărcare a datelor, rugăm angajatorii să deschidă un tichet prin opțiunea [Raportează problema], furnizând detalii specifice despre situația întâmpinată.

Angajatoriilor care utilizează registrul “Internship” și au creat conturi/au introdus date în perioada menționată le recomandăm să se adreseze cu celeritate secretariatului agenției județene în raza căreia își au sediul social, prin e-mail, la adresa ajofm.xx@anofm.gov.ro, unde “xx” reprezintă codul județului (exemplu: pentru Brașov, adresa este ajofm.bv@anofm.gov.ro).

Ne exprimăm regretul pentru orice inconvenient cauzat și-i asigurăm pe toți angajatorii că echipa noastră tehnică lucrează pentru a rezolva rapid orice situație semnalată.

Articole similare

Comentariul tau aici