Esti in cautarea unei case de marcat? Acum e gratuita cu Smart Bill POS

Pentru Facturare si Gestiune recomandam Smart Bill. Incerci GRATUIT!

Casa de marcat este un aparat obligatoriu pentru anumite categorii de agenti economici, pentru ca aceasta genereaza bonul fiscal.

Toti operatorii care presteaza servicii direct catre populatie trebuie sa elibereze bonul catre clientii lor. Pentru serviciile care nu sunt prestate direct catre populatie nu exista obligatia emiterii bonului fiscal, existand documente alternative.

Baza legala pentru emiterea bonurilor este OUG 28/1999 privind obligatia operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale.

Exista mai multe tipuri de case de marcat disponibile curent pe piata din Romania.

Pentru a imbunatati activitatea de vanzare si in special a magazinelor care utilizeaza case de marcat, Smart Bill a dezvoltat aplicatia Smart Bill POS care poate functiona atat independent cat si conectata la modulul de gestiune si facturare.

Ce este Smart Bill POS si de ce te ajuta ?

Este practic o interfata de legatura cu casa de marcat care prezinta avantajele ca:

 • poti adauga produse direct in nomenclator fara sa fie necesare setari in casa de marcat. Asadar, iti ofera independenta in operare.
 • prin utilizarea impreuna cu Smart Bill Gestiune poate sa efectueze si descarcarea de gestiune odata cu emiterea bonului;
 • este mult mai usor de utilizat decat o casa de marcat, avand flexibilitatea unei aplicatii.
 • poti modifica bonul inainte de tiparire;
 • poti sa ai pana la 15 bonuri in asteptare, lucru care este imposibil direct pe casa de marcat;
 • poti interoga preturi;
 • poti adauga discounturi;
 • poti trece CIF-ul pe bon;
 • este compatibila cu utilizarea codurilor de bare si cu mai multe tipuri de case de marcat.

Poti avea Smart Bill POS la toate casele de marcat, in oricate locatii si toate pot fi centralizate in Smart Bill Gestiune.

Se poate utiliza pe laptop si tableta.

Daca ai nevoie de o casa de marcat poti sa beneficiezi de una din cele doua oferte Smart Bill:

1. Casa de marcat GRATUITA impreuna cu Smart Bill POS

Platesti Smart Bill POS 24 luni 199 euro + 0 euro casa de marcat + 20 euro fiscalizare si primesti casa de marcat de noua generatie conectata la cel mai modern soft de vanzare cu posibilitate de conectare la Smart Bill GESTIUNE

Ce nu e inclus in oferta:
 • Contractul de service, pe care il semnati cu partenerul care va livreaza casa la dumneavoastra in localitate (Smart Bill nu vinde direct casa, lucreaza printr-un partener care are o retea proprie).
 • In procesul de fiscalizare, costurile cu deplasarea partenerului la Administratia Financiara (depunere dosar, obtinere numar unic de inregistrare si declararea fiscalizarii la ANAF punct de lucru).

2. Casa de marcat + Smart Bill POS + Contract service – IN RATE

Platesti 21.9 euro/luna + tva  timp de 2 ani si primesti casa de marcat de noua generatie + cel mai modern soft de vanzare + contract de service (care e obligatoriu conform legii).

Citeste mai multe aici. (https://www.smartbill.ro/case-marcat-gratis/#1).

Casele de marcat din campanie sunt 4 modele noi de la Datecs: Datecs DP25, Datecs DP150, Datecs WP500, Datecs WP50. Casele oferite gratuit sunt DP25 si DP150. Pentru restul caselor platesti doar difererenta.

Articole similare