O noua versiune REVISAL din 01.06.2019 !

Pentru Facturare si Gestiune recomandam Smart Bill. Incerci GRATUIT!

Pe site-ul Inspectiei Muncii a fost publicat un comunicat cu privire la noua versiune a aplicatiei REVISAL – 6.0.7, care se va publica si va putea fi utilizata incepand cu data de 01 iunie 2019.

“Începând cu data de 1 iunie 2019, va fi disponibilă o nouă versiune a aplicației Revisal, 6.0.7. După această dată, transmiterea registrului va putea fi efectuată numai pentru fișiere de tip .rvs generate sau validate prin versiunile 6.0.5/6.0.6/6.0.7 ale aplicației Revisal.

Angajatorii care în prezent utilizează versiunea Revisal 5.0.8, nu vor mai putea transmite registrul începând cu data de 31 mai 2019.

Pentru actualizarea aplicației Revisal, este recomandat să urmați instrucțiunile cuprinse în Ghidul de instalare şi utilizare.

Pentru securitatea datelor, este indicat ca înainte de orice operaţiune legată de instalarea unei noi versiuni a aplicaţiei Revisal, să efectuați o copie de siguranță a bazei de date.

Vă mulțumim pentru înțelegere!”

Noua versiune a aplicatiei precum si instructiunile de instalare se vor putea studia si descarca, dupa publicarea lor la urmatorul link:

https://www.inspectiamuncii.ro/reges

Articole similare

Comentariul tau aici