S-a stabilit data exacta pentru examenul de atribuire a calitatii de consultant fiscal din noiembrie 2021

Pentru Facturare si Gestiune recomandam Smart Bill. Incerci GRATUIT!

Examenul de atribuire a calității de consultant fiscal sau de consultant fiscal asistent — sesiunea noiembrie 2021, se va desfășura în sistem online în data de 6 noiembrie 2021.

Hotararea CCF s-a publicat in MOF 886 din 15.09.2021.

Procedura de desfășurare a examenului în sistem online va fi publicată pe site-ul Camerei Consultanților Fiscali cu cel puțin 15 zile înainte de data susținerii acestuia.
Examenul va fi susținut sub formă de test-grilă, din tematica și bibliografia pentru examen, prevăzute în anexa nr. 1, care face parte integrantă din hotărâre.
Înscrierile la examen se fac în perioada 27 septembrie 2021—15 octombrie 2021 pe site-ul www.ccfiscali.ro și dosarele se transmit, în aceeași perioadă, prin servicii poștale cu confirmare de primire sau direct, pe adresa: str. Alexandru Constantinescu nr. 61, sectorul 1, municipiul București.

Pentru atribuirea calității de consultant fiscal, dosarul de înscriere va conține cererea de înscriere la examen și documentele corespunzătoare prevăzute la art. 5 alin.(2) din Regulamentul pentru organizarea examenului de atribuire a calității de consultant fiscal sau de consultant fiscal asistent, aprobat prin Hotărârea Consiliului superior al Camerei Consultanților Fiscali nr. 11/2020, cu modificările și completările ulterioare.

Articole similare

Comentariul tau aici