SmartBill lanseaza ManagerConta, programul menit sa usureze semnificativ activitatea firmelor de contabilitate

  • De la managementul contractelor cu clientii pana la depunerea declaratiilor si preluarea recipiselor, ManagerConta este 100% destinat firmelor si cabinetelor de contabilitate
  • Compatibil cu declaratiile generate de orice program de contabilitate si din PDF inteligent
  • Aplicatia este momentan GRATUITA

Bucuresti, 12.12.2019– SmartBill lanseaza SmartBill ManagerConta, o aplicatie online ce completeaza ecosistemul SmartBill si care functioneaza atat impreuna cu programul de contabilitate SmartBill Conta, cat si independent de acesta, putand depune declaratii generate cu orice alt soft contabil si prelua recipisele pentru acestea.

Pe langa depunerea declaratiilor, printre facilitatile cheie ale ManagerConta se numara conectarea la SPV pentru: fise ROL cu rezumat concis in excel, notificari, extrase aduse printr-un singur click, precum si managementul contractelor si obtinerea automata a sumelor de plata pentru clientii firmei de contabilitate.

“Fiind la randul meu contabil si incepandu-mi cariera intr-o firma de contabilitate, rezonez foarte bine cu durerile breslei si ma bucur ca prin programele pe care le dezvoltam la SmartBill putem imbunatati si viata contabililor si, indirect, si a clientilor acestora, deci a IMM-uri din Romania, in ansamblu. ManagerConta e piesa care completeaza puzzle-ul, inchizand circuitul. Acum in SmartBill se pot opera de la A la Z toate documentele si inregistarile, de la emiterea unei facturi si pana la depunerea de declaratii, fara ca aceeasi informatie sa fie introdusa manual de mai multe ori, in mai multe sisteme.” – Alex Leca, Product Manager

“SmartBill este de 13 ani construit pe baza nevoilor din piata, ascultand durerile utilizatorilor nostri. Am inteles tot mai bine care sunt si durerile firmelor si cabinetelor de contabilitate si ne straduim sa le gasim rezolvare. De aceea, in ultimul an am avut 3 echipe care au muncit pe SmartBill Conta, pentru a-l aduce la nivelul cerintelor acestora si credem ca am reusit. Acum programul are majoritatea facilitatilor softurilor vechi, consacrate, iar in plus aduce numeroase optimizari care nu exista in afara SmartBill. ManagerConta este o dovada in plus a angajamentului ferm pe care ni l-am luat sa imbunatatim si viata contabililor, pe langa cea a antreprenorilor.” Radu Hasan, CEO & Cofondator

SmartBill Conta si ManagerConta  vor fi actualizate permanent, in timp real si in mod transparent pentru utilizatori. Datele nu se vor pierde datorita backup-ului automat in cloud. Cu o interfata moderna si usor de utilizat, aplicatiile sunt accesibile si au cerinte minime de instalare.

Firmele de contabilitate au acces GRATUIT la SmartBill Facturare, Gestiune, Contabilitate si, cel putin pana in 2021, si la noul ManagerConta, care completeaza suita de programe SmartBill.

Pentru crearea unui cont gratuit ManagerConta, accesul se face de aici .

Serviciile SmartBill sunt utilizate, in prezent, de peste 65.000 de clienti, de la PFA-uri, la companii mici si mijlocii, si pana la multinationale, din toate sectoarele de business, precum servicii si comert. Peste 2 milioane de documente sunt emise lunar prin intermediul platformei, cu o valoare de peste 4 miliarde de euro pe an.

Despre SmartBill

  • Dezvoltat in 2007 de antreprenorii Radu Hasan, Ioana Hasan si Mircea Capatina, SmartBill este in prezent cel mai utilizat si mai apreciat program de Gestiune si Facturare de pe piata din Romania, cu peste 65.000 de clienti.
  • SmartBill se adreseaza unei plaje mari de clienti, de la PFA-uri, companii mici si mijlocii, si pana la multinationale, din toate domeniile de business. Prin intermediul SmartBill se emit lunar peste 2.000.000 de facturi si se factureaza peste 4 miliarde de euro anual. 
  • In 2016, SmartBill a beneficiat de o investitie de 1 milion de euro din partea fondurilor de investitii Catalyst Romania si Gecad Group,  care au preluat printr-o operatiune de majorare de capital peste 30% din actiunile firmei.
  • Compania a inregistrat o cifra de afaceri de peste 10.000.000 de lei in ultimul an, fiind unul dintre cei mai importanti jucatori din piata softurilor financiar-contabile.

Articole similare

Comentariul tau aici