Asociat unic si administrator – pe declaratia privind beneficiarii reali si cerere- de 4 ori trebuie sa completezi datele din cartea de identitate si apoi sa atasezi si o copie

Pentru Facturare si Gestiune recomandam SmartBill. Incerci GRATUIT!

In situatia in care un asociat cu peste 25% este si administrator si vrea sa depuna declaratia anuala privind beneficiarii reali trebuie sa completeze pe formalitatile de depunere (adica pe cerere si pe declaratie ) in nu mai putin de 4 locuri, aceleasi date personale din cartea de identitate.

Astfel:

  1. Prima data pe cererea de depunere a declaratiei privind beneficiarii reali se completeaza datele personale -la capitolul IV punctul 1 (si mai treci inca o data o parte din date si la capitolul VI daca esti persoana desemnata pentru comunicari)
  2. Pe declaratia privind beneficiarul real se completeaza o data pe prima pagina, apoi pe anexa 1 se mai completeaza inca o data si ulterior, pe anexa 2A inca o data.

In final, atasezi si o copie dupa cartea de identitate.

Asadar, in cazul unei firme cu o situatie simpla privind structura asociatilor, trebuie sa completezi in cel putin 4 locuri aceleasi date.

Articole similare

One Thought to “Asociat unic si administrator – pe declaratia privind beneficiarii reali si cerere- de 4 ori trebuie sa completezi datele din cartea de identitate si apoi sa atasezi si o copie”

  1. Adrian Popescu

    Declaratie conceputa de imbecili si constipati mintal .

Comentariul tau aici