Modificari legislative detasarea strainilor pe teritoriul Romaniei

Pentru Facturare si Gestiune recomandam SmartBill. Incerci GRATUIT!

In MOF nr. 69/25.01.2024 s-a publicat o Ordonanta pentru completarea Ordonanței Guvernului nr. 25/2014
privind încadrarea în muncă și detașarea străinilor pe teritoriul României și pentru modificarea și completarea unor acte
normative privind regimul străinilor în România- Ordonanta nr. 6/25.01.2024.

Textul integral este prezentat mai jos:

Articol unic. — Ordonanța Guvernului nr. 25/2014 privind încadrarea în muncă și detașarea străinilor pe teritoriul României și pentru modificarea și completarea unor acte normative privind regimul străinilor în România, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 640 din 30 august 2014, aprobată prin Legea nr. 14/2016, cu modificările și completările ulterioare, se completează după cum urmează:

  1. La articolul 28, după alineatul (6) se introduce un nou alineat, alin. (7), cu următorul cuprins:
    „(7) Comunicarea avizului de angajare sau detașare se poate realiza, la cerere, și în format electronic, dacă solicitantul a indicat datele corespunzătoare în acest scop. Avizul de angajare sau detașare va fi semnat cu semnătura electronică calificată a formațiunii teritoriale a Inspectoratului General pentru Imigrări emitente.”
  2. La articolul 36, după alineatul (3) se introduce un nou alineat, alin. (4), cu următorul cuprins:
    „(4) Fapta prevăzută la alin. (1) lit. b) nu constituie contravenție dacă angajatorul a obținut avizul de angajare, în condițiile prezentei ordonanțe”

Articole similare

Comentariul tau aici