Ce trebuie sa faci pana pe 31 ianuarie?

Pentru Facturare si Gestiune recomandam SmartBill. Incerci GRATUIT!

DECLARATII

Declaratia 012 – Notificare privind modificarea sistemului anual/ trimestrial de declarare și plată a impozitului pe profit – se depune de catre contribuabilii plătitori de impozit pe profit, alții decât cei prevăzuți la art.41 alin.(4) și (5) din Legea 227/2015, care doresc să schimbe sistemul de declarare și plată.

Declaratia 205 – Declarația informativa privind impozitul reținut la sursă veniturile din jocuri de noroc și câștigurile/pierderile realizate din investiții, pe beneficiari de venit pentru anul precedent. Se depune de catre clătitorii de venituri care au obligația calculării, reținerii și virării impozitului pe veniturile cu regim de reținere la sursă a impozitului, potrivit titlului IV din Legea nr.227/2015 privind Codul fiscal, cu modificările și completările ulterioare, pentru venituri din dividende, venituri din dobânzi, venituri din lichidarea unei persoane juridice, venituri din premii, venituri din jocuri de noroc cu impunere finală, venituri din alte surse.

Declarația 207– declaratia informativa privind impozitul reținut la sursă/veniturile scutite, pe beneficiari de venit nerezidenți.

REVISAL

Declararea in REVISAL a majorarii salariului minim pe economie din 2080 lei in 2230.

Articole similare

Comentariul tau aici