Dinu Bumbacea -noul Country Managing Partner PWC. Cine sunt omologii sai din Big Four Romania ?

Pentru Facturare si Gestiune recomandam SmartBill. Incerci GRATUIT!

Dinu Bumbacea este noul Country Managing Partner al PWC Romania . Anterior la conducerea PWC Romania s-a aflat Ionut Simion.

Dinu Bumbacea a revenit in PWC unde si-a derulat activitatea timp de peste 18 ani, fiind ulterior partener in KPMG (6 ani) si Deloitte (2 ani). A revenit in PWC in februarie 2020 pe poziția de Partener și Lider al Departamentului de Consultanță pentru Afaceri.

Cine sunt sefii celorlalte Big Four?

  • la conducerea Deloitte Romania se afla Alexandru Reff, numit Country Managing Partner Deloitte România și Moldova, începând cu 1 iunie 2017. De profesie avocat, fondator al Reff & Asociații, si-a început cariera în Deloitte în 1997 și a avut mai multe poziții de conducere. Este expert în domeniile M&A și imobiliar.
  • la conducerea KPMG Romania se afla Ramona Jurubita. Din octombrie 2018 este Country Managing Partner al KPMG, inainte detinand mai multe pozitii de conducere in cadrul companiei. Are o experiență de aproape 20 ani în fiscalitate.
  • La EY functia de Country Managing Partner Romania&Moldova este detinuta inca din iulie 2011de Bogdan Ion. Din iulie 2018 este si Chief Operating Officer EY South-East & Central Europe and Central Asia. Are o experienta de peste 23 de ani in audit, tranzactii si consultanta.

Articole similare

Comentariul tau aici