Firmele cer ministrilor implicati suplimentarea bugetului pentru masura 2 – in cadrul unei petitii online care a strans deja peste 5.000 de semnaturi

Pentru Facturare si Gestiune recomandam SmartBill. Incerci GRATUIT!

Una din cele mai populare petitii online ( disponibila pe site-ul petitieonline.com) din ultima perioada este cea prin care firmele cer suplimentarea bugetului sau reducerea plafonului maxim de 150000 EUR la Masura 2 “Capital de lucru”.

Scopul initiatorului acestei petitii este ca mai multe firme sa beneficieze de aceasta masura.

Cu un buget restrans si plafonul existent de 150 000 euro, s-a intamplat ca in primele 7 minute de la debutul depunerii cererilor online, acest buget a fost deja epuizat avand ca rezultat ca aproximativ 15 000 de firme nu o sa aiba nici un ajutor pentru urmatoarele luni care vor fi extrem de dificile. Consideram ca actuala modalitate de repartizare a acestor fonduri este inechitabila, restrictiva si cu un impact redus in economie, se mai arata in document.

Masura 2 este deschisa pana in data de 28 octombrie 2020 ora 20.00. Desi a existat o supralicitare din partea companiilor, MEEMA a lasat deschisa masura si nu a revenit cu nici un comunicat legat de aceasta masura si de nemultumirile legate de cursa pentru inscriere.

Totodata, nu a fost anuntat termenul pentru deschiderea masurii 3 – Granturi pentru investitii.

Articole similare

Comentariul tau aici