Important! Ministrul muncii lanseaza platforma Romania munceste

Pentru Facturare si Gestiune recomandam SmartBill. Incerci GRATUIT!

Printr-o postare pe retelele de socializare, Ministrul muncii – Violeta Alexandru anunta faptul ca a fost lansata o noua platforma.

Este vorba despre platforma ROMANIA MUNCESTE, platforma menita sa usureze comunicarea dintre companiile in cautare de noi angajati si persoanele aflate in cautarea unui loc de munca.

De asemenea, platforma vine si cu materiale utile in procesul de angajare, cum ar fi CV, scrisoare de intentie, creare email. Toate acestea putand fi descarcate din cadrul platformei.

Click AICI pentru a accesa platforma.

ROMÂNIA MUNCEȘTE facilitează conectarea românilor în căutare de locuri de muncă cu angajatori din toată țara utilizând datele din platforma ANOFM, cea care conține acum 19,000 locuri de muncă disponibile.De acum angajatorii și candidații găsesc mai ușor:

1. Instrucțiuni detaliate cu privire la procesul de aplicare sau listare a locurilor de muncă.

2. Instrucțiuni pentru navigarea platformei ANOFM.

3. Materiale utile pentru crearea unui CV sau a unei scrisori de intenție.

Anul acesta 175.000 de persoane au fost angajate folosind informațiile ANOFM – 44% din totalul celor care au beneficiat de servicii specializate de ocupare/implicate în măsuri de stimulare. Cele mai multe sunt din județeleTimiș, Neamț și Dolj și din Mun. București. Ne putem propune mai mult dar aceasta este situația acum, cu puțin înainte de finalul anului. Suntem peste media anuală dar știu că se poate mai mult. 52% sunt din mediul urban, 35% au studii liceale, 24% școli profesionale, 8% gimnaziu. Cu o abordare axată pe nevoile beneficiarilor, se poate concura cu cele mai mari platforme de recrutări online din țară. Important este ca ANOFM să fie performantă, să aibă o schimbare de atitudine față de beneficiari (îndrăznesc să spun – clienți ca să sugerez schimbarea de atitudine). La fel de important mi se pare ca oamenii să aibă încredere că aici își găsesc un loc bun de muncă, informația utilă să le fie la îndemână.

Articole similare

Comentariul tau aici