CIEL Conta – ajutorul de nadejde al contabililor descurcareti

Articol realizat cu sprijinul CIEL Romania, in cadrul programului de informare pentru contabili.

Se spune ca asa cum pasim in noul an, asa ne va fi pe intreg parcursul anului nou. Ei bine, cu totii stim ca orice inceput de an este mai greu atat pentru antreprenori, cat si pentru contabili, insa nu si daca stiu cum sa paseasca in el.

Atat antreprenorii, cat mai ales contabili se confrunta zi de zi cu multa munca repetitiva care persista si le ocupa foarte mult timp. Mai mult decat atat, de cele mai multe ori contabilul este presat de timp, de completarea si depunerea la termenele stabilite de ANAF a numeroaselor formulare, precum si de achitarea taxelor, impozitelor si a contributiilor sociale.

Dupa cum stim, legislatia fiscala nu tine cu niciun antreprenor sau contabil, aceasta modificandu-se foarte frecvent in ultimii ani, iar cu cat modificarile legislative sunt mai numeroare, cu atat riscul de aparitie a unor erori/greseli este si el mai mare.

Spuneam mai sus ca este important cum ne incepem anul fiindca asa se va fi pe tot parcursul acestuia. Aceasta sintagma este valabila si pentru business-uri, in ideea ca pentru a elimina munca redundanta, mare consumatoare de timp, este recomandat sa apelam la soft-uri specializate in acest sens, care vor contribui la buna desfasurare sa lucrurilor.

Un astfel de soft este CIEL Conta oferit de echipa CIEL Romania, unul usor de folosit, cu o interfata prietenoasa si intuitiva, iubit de contabilii din Romania, care ofera la timp si in mod gratuit toate modificarile legislative, iar raportul calitate-pret este foarte bun.

Este un soft care este menit sa usureze munca contabililor datorita automatizarilor pe care le ofera, ajutandu-i sa obtina rezultate mai bune cu mai putin efort.

Viteza de introducere a documentelor, flexibilitatea si usurinta in utilizare, sunt elemente foarte importante pentru orice contabil si pe care le poti regasi daca utilizezi  cea mai buna aplicatie de contabilitate, CIEL Conta.

O alta functionalitate importanta pentru contabili si oferita de CIEL Conta se refera la posibilitatea generarii automate a extrasului bancar direct in nota contabila in doar cateva minute.

Mai mult decat atat, vei putea emite numeroase rapoarte de analiza financiara care sa cuprinda exact informatiile de care ai nevoie intr-un timp foarte scurt.

Toate acestea fiind spuse, un program bun de contabilitate, pe langa faptul ca iti simplifica munca, iti ofera totodata si mai mult timp pentru tine si pentru alte activitati care sa conduca la cresterea business-ului.

Afla mai multe detalii despre CIEL Conta din urmatorul link:

https://ciel.ro/produse-ciel/ciel-conta-v7/

Incepe-ti anul cu pasul drept, utilizeaza soft-ul CIEL Conta si afla-i toate avantaje care iti vor aduce numai rezultate bune cu mai putin efort !

Articole similare

Comentariul tau aici