Obtinerea parolei de acces pentru transmiterea Revisal

Pentru Facturare si Gestiune recomandam Smart Bill. Incerci GRATUIT!

Inspectoratul Teritorial de Munca pune la dispozitia angajatorilor aplicatia online REVISAL (Registrul General de Evidenta a Salariatilor) in vederea simplificarii procesului de inregistrare/modificare/suspendare/incetare a contractelor individuale de munca ale salariatilor. Societatile trebuie doar sa se inregistreze cu userul (codul fiscal al societatii) si sa obtina parola necesara transmiterii REVISAL.

Atentie! Parola se va elibera doar daca societatea are deja operat/inregistrat in aplicatia Revisal cel putin un angajat.

Orice societate nou infiintata care nu a mai depus niciodata Revisal-ul, va trebui sa faca prima depunere la ghiseele ITM in a carui raza teritoriala isi au sediul sau domiciliul (registrul exportat din Revisal cu primul angajat pus pe un stick) in vederea obtinerii parolei de acces, impreuna cu urmatoarele documente:

  • solicitarea scrisa pentru eliberarea parolei – descarca model;
  • Imputernicirea semnata si stampilata de angajator, in cazul in care persoana care solicita obtinerea parolei este alta decat reprezentantul legal al angajatorului;
  • copia certificatului de inmnatriculare al angajatorului;
  • copia actului de identitate al persoanei imputernicite.

Citeste mai multe despre Salarizarea pas cu pasghidul incepatorului  in salarizare.


Articole similare