Codurile IBAN pentru plata taxelor din declaratia unica in contul unic !

Pentru Facturare si Gestiune recomandam Smart Bill. Incerci GRATUIT!

Potrivit Ordinului nr. 2937/2018 pentru aprobarea Metodologiei de distribuire a sumelor platite de contribuabili persoane fizice in contul unic si de stingere a obligatiilor fiscale, obligatiile fiscale datorate de contribuabilii persoane fizice pentru veniturile realizate pana la data de 31 decembrie 2017 se platesc distinct, in conturile bugetare existente aferente fiecarei surse de venit.

Obligatiile fiscale de plata ale contribuabililor PF pentru veniturile estimate/realizate dupa data de 1 ianuarie 2018 se platesc in contul unic si se distribuie de organul fiscal central potrivit metodologiei prevazute la art. 1.

Obligatiile fiscale de plata ale contribuabililor persoane fizice, denumiti in continuare contribuabili, aprobate prin ordinul presedintelui ANAF prevazut la pct. 1, declarate de catre acestia prin Declaratia unica privind impozitul pe venit si contributiile sociale datorate de PF, se platesc in contul unic de disponibil 55.04 “Sume reprezentand impozit pe venit si contributii sociale datorate de persoanele fizice in curs de distribuire”, denumit in continuare contul unic, deschis pe codul numeric personal/numarul de identificare fiscala al contribuabililor la unitatile Trezoreriei Statului la care este arondat organul fiscal central competent pentru administrarea creantelor fiscale datorate de acestia.

Codurile IBAN pentru fiecare trezorerie aferente contului 55.04 “Sume reprezentand impozit pe venit si contributii sociale datorate de persoanele fizice in curs de distribuire” se pot gasi accesand urmatorul link si alegand trezoreria de care apartineti:

https://www.anaf.ro/anaf/internet/ANAF/asistenta_contribuabili/persoane_fizice/codurile_iban/!ut/p/a1/hY_LDoIwEEW_xQVbOlDFxl1BhRCjG4nQjSkJL4MtKQi_byUsjFGc3dyckzuDGIoRE7yvCt5VUvD6tTPnGliBE9jEDgmOlkA9clxb-7N1ckEDiQbgx1D48OnOHf2IeDrw8eTPAH_6L4jNVfhbPAEzJ4aIFbVMx3cTKlJMCsRUlmcqU-ZD6bjsuqbdGGDAMAwmFzw3lTTgG1_KtkPxG4aaexTDbVX3B7p4AsTDlpM!/dl5/d5/L2dBISEvZ0FBIS9nQSEh/

Exemplu pentru Municipiul Cluj-Napoca:


Articole similare

Comentariul tau aici