Contabilitatea restaurantelor

Pentru Facturare si Gestiune recomandam Smart Bill. Incerci GRATUIT!

Atunci cand ai un restaurant sau tii contabilitatea unuia exista mai multe probleme specifice .

Iata numai cateva:

  • din punct de vedere fiscal – cum stabilesti corect cota de TVA la vanzare- 9% sau 5% ?
  • din punct de vedere al gestiunii – cum organizezi activitatea restaurantului pe tipuri de gestiuni si cum alegi modalitatea de tinere a evidentei?
  • ce softuri folosesti pentru a inregistra tranzactiile?
  • cum stabilesti retetele de productie astfel incat sa fie cat mai mici abaterile de la consumul stabilit prin acestea?
  • ce afise trebuie sa pui obligatoriu in magazin?
  • cand este platitor de impozit pe microintreprinderi si cand devii platitor de impozit specific?

Acestea sunt numai cateva din intrebarile la care poti gasi raspuns in lucrarea Gestiunea si contabilitatea “a la carte” a restaurantelor, disponibila in libraria Contzilla.

Poti COMANDA AICI -lucrarea .

Articole similare