Unde ne situam si ce ne asteapta in materie de fiscalitate si legislatie– totul la conferinta Tax & Law

tax

Conferința Tax & Law, dedicată ultimelor noutăți în materie de fiscalitate și legislație, va avea loc pe 6 Aprilie în București.

Business Review organizează pe 6 Aprilie cea de-a 14-a ediție a conferinței Tax & Law, eveniment dedicat celor mai importante noutăți în materie de fiscalitate și legislație. Evenimentul va alea loc la hotel Howard Johnson, București, sala Iridium începând cu ora 8:30.
Cu o tradiție de peste 13 ani, Tax & Law este totodată primul astfel de forum organizat în Romania și este concentrat pe dezbateri și aplicații practice pentru mediul de afaceri.

Participarea la eveniment este echivalată cu 7 puncte CPD oferite de ACCA și 5 ore de pregătire profesională oferite de CCF.

Conferința este structurată pe 2 sesiuni în cadrul cărora vor fi dezbătute unele dintre cele mai de actualitate subiecte din această perioadă, printre care: ultimele noutăți în materie de TVA și prețuri de transfer, subiecte predilecte privind inspecțiile fiscale și controalele antifraudă, modificări ale codului de procedură fiscală, modificări în impozitarea persoanelor fizice și în taxele aplicate freelancer-ilor și multe altele.

În cadrul panelurilor de discuții își vor spune cuvântul specialiști în domeniu precum: Dragoș Doroș, Director, Taxation Services, KPMG Romania, Gabriel Biriș, Partner, Biris Goran SPARL, Dan Schwartz, Managing Partner, RSM Scot, Mihaela Mitroi, PwC Partner, Tax And Legal Services Leader Romania and South East Europe, Luisiana Dobrinescu, Avocat, Dobrinescu Dobrev SCA, Florin Gherghel, Head of Tax Department, Noerr Finance & Tax, Mitel Spataru, Tax Manager, FiNEXPERT, Ioana Höckl, Partner, ZRP Tax, Silviu Badescu, Tax Director, NNDKP Tax Advisory Services, Cristina Saulescu, Tax Manager, PKF Finconta, Alexandru Aron, Director Executiv Asociatia Freelancerilor, precum și reprezentanți din cadrul Ministerului Finanțelor Publice.

Evenimentul va cuprinde și o serie de workshop-uri dedicate, pe teme precum: „Schimbările legislative și jurisprudențiale ale TVA. Proceduri de inspecție fiscală. Jurisprudența în România și la nivel European”, “Impozitarea muncii – abordări ale autorităților fiscale și detașarea străinilor în România” și “Auditul fiscal – abordări practice în controalele fiscale”.

Cu fiecare ediție, conferințele organizate de Business Review își propun să prezinte și să dezbată cele mai noi trenduri în materie de fiscalitate și legislație și să aducă soluții practice pentru mediul de afaceri din România.

Toți cei interesați să participe la conferința Tax & Law se pot înscrie online, completând formularul de înregistrare de pe site-ul evenimentului sau direct la 031 040 09 31, email events@business-review.ro.

Mai multe detalii despre eveniment, program complet și workshop-uri, găsiți pe pagina dedicată http://business-review.eu/br-events/tax-law-2015.

————————————————————————————————————————————-

Business Review este liderul publicaților de afaceri de limba engleză de pe piața media. Cu o experiență de peste 17 ani, Business Review vine în întâmpinarea cumunităților de business locale și internaționale cu știri, analize de piață, comentarii și proiecte editoriale speciale. Totodată, Business Review organizează peste 20 de evenimente B2B anual, atrăgând peste 700 de companii și 2000 de participanți.

Pentru a afla mai multe despre Business Review, vizitați site-ul: www.business-review.eu

Logo Business Review

Articole similare

Comentariul tau aici