Amenzi GDPR pentru transmiterea de mesaje comerciale catre mai multe adrese concomitent

Pentru Facturare si Gestiune recomandam SmartBill. Incerci GRATUIT! Autoritatea nationala pentru protectia datelor cu caracter personal a sanctionat o firma care a derulat o campanie în cadrul căreia a transmis un mesaj comercial către adresele de poștă electronică aparținând unui număr de 27 de persoane, fără ascunderea acestora, permițând astfel divulgarea neautorizată a adreselor de e-mail către ceilalți destinatari. S-…

Mai mult

Amenzi GDPR pentru amplasare camere de supraveghere in spatiul destinat servirii mesei si in locul pentru fumat

Pentru Facturare si Gestiune recomandam SmartBill. Incerci GRATUIT! Recent, autoritatea pentru protectia datelor cu caracter personal a sanctionat o companie cu amendă în cuantum de 7.421,10 lei pentru încălcarea dispozițiilor art. 5 alin. (1) lit. b) și c), alin. (2) și art. 6 din Regulamentul General privind Protecția Datelor. Investigația a fost demarată ca urmare a unei sesizări, prin care…

Mai mult

O asociatie de proprietari si o banca amendate pentru incalcarea GDPR

Pentru Facturare si Gestiune recomandam SmartBill. Incerci GRATUIT Doua noi sanctiuni pentru incalcarea prevederilor privind protectia datelor cu caracter personal au fost stabilite, potrivit comunicatelor publicate in 19.05.2021 de catre Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal. Banca Comercială Română S.A., în calitate de operator, a fost sancționată contravențional cu amendă în cuantum de  9.855,8 lei (echivalentul…

Mai mult

Amenda GDPR de 15.000 euro in urma unui concurs desfasurat pe Facebook

Pentru Facturare si Gestiune recomandam SmartBill. Incerci GRATUIT! Autoritatea Națională de Supraveghere a finalizat în data de 23.06.2020 o investigație la o firma din Romania pe care a sanctionat-o cu amenda in cuantum de 72.642 lei, echivalentul a 15.000 EURO. Investigația a fost demarată ca urmare a transmiterii de către operator a unei notificări privind încălcarea securității datelor cu caracter…

Mai mult

Amenzi GDPR de 10.000 euro in iunie 2020

Pentru Facturare si Gestiune recomandam SmartBill. Incerci GRATUIT! Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal a sactionat mai multe companii in luna iunie 2020 pentru nerespectarea regulamentului de protectie a datelor cu caracter personal, aplicand amenzi de 10.000 euro, astfel: 4.000 euro Enel Energie Muntenia SA, investigația fiind demarată ca urmare a unei plângeri prin care petentul…

Mai mult

Amenzi pentru incalcarea GDPR- ING, Fan Courier, Tarom

Pentru Facturare si Gestiune recomandam SmartBill. Incerci GRATUIT! 29 noiembrie 2019 Operatorul SC CNTAR TAROM SA a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 95.194 lei, echivalentul a 20.000 EURO. Sancțiunea a fost aplicată operatorului ca urmare a faptului că acesta nu a implementat măsuri tehnice și organizatorice adecvate pentru a se asigura că orice persoană fizică care acționează sub autoritatea acestuia…

Mai mult